Фирма за озеленяване в Бургас и региона

Търсиш фирма за озеленяване в Бургас и региона? Или пък ландшафтно проектиране!

В днешната ми тема ще ви запозная с фирма за озеленяване в Бургас и региона на име „Arch Land Development“. Предлагат услуги по озеленяване на градини, хотели, паркове и частни домове. Компанията е създадена през 2009 г. от ландшафтен архитект Любомир Петров, и оттогава разширява услугите си, които включват, както изброените по горе, така и засаждане на дървета, изграждане на поливни системи, плочопътеки и поддръжка, ландшафтно проектиране, строителни дейности и много други.

Добра фирма за озеленяване в Бургас

Бургас е крайбрежен град, разположен на брега на Черно море на България. Това е една от най-популярните туристически дестинации в България със своите красиви плажове, паркове, музеи и много други атракции. Навярно ви се е случвало да посетите някой хотел в Бургас и предполагам ви е направило впечатление, каква красива градина или парк има. Изграждането на подобни градини или паркове е именно дело на професионалистите в озеленяването. И това не е никак лесна задача. Почти абсурдно е да се справите самостоятелно!

ВИДЕО / ARCH LAND DEVELPOMENT

Фирма за озеленяване в Бургас и региона?

Както споделих по горе „Arch Land Development“ е фирма за озеленяване в Бургас и региона, която предлага ландшафтни услуги. Фирмата предлагаме широка гама от услуги за различни клиенти, от озеленяване до засаждане на дървета.

Ние работим повече от 10 години и работим с хотели, паркове и градини в Бургас и региона. Нашето разнообразно портфолио от услуги ни позволява да предоставяме персонализирани решения за нуждите на нашите клиенти. Гордеем се, че предлагаме на нашите клиенти широка гама от услуги за озеленяване, включително засаждане на дървета, поддръжка на тревни площи, дизайн на градина и др.

Арх. Любомир Петров
Фирма за озеленяване в Бургас и региона

„Арч Ленд Дивелопмънт“ е фирма, която предоставя услуги по озеленяване в Бургас и региона. Те предлагат широка гама от услуги, включително:

  • Озеленяване на хотели и паркове;
  • Градинарство;
  • Изграждане на поливни системи;
  • Засаждане на дървета;
  • Изграждане на оранжерии и други сгради;
  • Поддръжка и др.

Широката гама от услуги на „Arch Land Development“ от засаждане на дървета и резитба до дизайн и изграждане на градина. И още много ландшафтни услуги ще направят още по красиво вашето мечтано външно жилищно пространство. „Арч Ленд Дивелопмънт“ е фирма за озеленяване в Бургас и региона, която непрекъснато разширява своето портфолио от услуги, като добавят хотели, паркове, градини и други зелени площи към списъка си с клиенти.

Плочкопътеки и поддръжка на тревни площи

Още повече за компанията, портфолио и услугите, които предлага – озеленяване, проекти и абонаменти, строителни дейности, ландшафтен дизайн, машини под наем и сервиз, материали и парково строителство, FQA и др. ще научите на официалния им сайт www.luboland.com.

Когато търсите фирма за озеленяване в Бургас, имайте предвид, че компаниите за озеленяване са отговорни за поддържането на външната част на дома или бизнеса. Те също така предлагат разнообразни услуги, за да отговорят на всякакви нужди от озеленяване. Тези услуги включват монтаж, поддръжка и проектиране. Някои фирми за озеленяване предлагат по-специализирани услуги като напоителни системи, водни съоръжения и външни кухни. Тези компании могат също да предоставят консултации по дизайн или строителни услуги.

Фирмите за озеленяване предлагат разнообразни услуги на своите клиенти

Тези услуги варират от проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване до поддържане на ландшафта. Услугите на всяка сериозна фирма за озеленяване в Бургас и региона са от съществено значение за развитието на всеки имот. Те помагат да се направи екстериора по-привлекателен, могат да намалят използването на вода и също така могат да подобрят качеството на въздуха. Фирмите за озеленяване предлагат разнообразни услуги, които включват грижа за тревни площи, подрязване на дървета и засаждане.

Озеленителни услуги

Те също така осигуряват напояване и торене за вашата морава. Много хора смятат, че озеленяването е просто създаване на красива градина с цветя и растения. Но истината е, че има много други услуги, които предлагат фирмите за озеленяване. Фирмите за озеленяване предлагат разнообразни услуги, от грижа за тревни площи през цветни лехи до засаждане на дървета.

Някои от най-популярните услуги, които предлагат фирмите за озеленяване са:

  1. Грижи за тревни площи – Това включва косене, кантиране, торене и др. Това е чудесен начин да направите двора си спретнат и подреден.
  2. Цветни лехи – Те се предлагат в много различни форми и размери. Те могат да се използват като фокусна точка във вашия двор или като земно покритие. Към тях могат да се добавят цветя за допълнителен цвят!
  3. Засаждане на дървета – Това е отличен начин да добавите малко височина и цвят към вашия двор. Ще се насладите и на сянката, която те осигуряват през горещите летни дни!

Фирмите за озеленяване предлагат разнообразни услуги, които да ви помогнат да поддържате вашата морава, градина и открито жилищно пространство. Услугите обикновено включват косене, подрязване, торене, пръскане за бъгове, поливане на растения и др.

Някои фирми за озеленяване предлагат и услуги за ландшафтен дизайн

Ландшафтните дизайнери създават облика на вашия имот, като проектират градини или други елементи, които са естетически приятни за вас. Те също могат да ви помогнат да планирате подробностите за това, което искате във вашия имот, преди да бъде свършена каквато и да е работа. Озеленяването е форма на градинарство, която включва използването на растения, почва и други природни елементи за създаване на открити пространства.

Ландшафтен дизайн

Услугите за ландшафтен дизайн, предлагани от фирмите за озеленяване, са предназначени да направят вашето външно пространство по-красиво и привлекателно.

Има много видове услуги за озеленяване, които можете да разгледате. Например, има компании, които предлагат услуги за ландшафтен дизайн, които включват разработване на план за вашия имот, проектиране на оформлението на обекта и избор на растения с подходящи характеристики за вашия регион. Има също така компании, които предлагат услуги за инсталиране на тревни площи, които включват инсталиране на трева или семена върху съществуваща тревна площ или добавяне на нова трева към съществуваща площ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *