Задалжителна ваксинация в Австрия

Въведете задължително спортуване и правилно хранене, а не изродщина подобна на тази във видеото!

Парламентът в Австрия гласува прие закон, който да направи ваксинацията срещу корона вируса задължителна от февруари. Ако не си ваксиниран те заплашват със солени глоби от хиляди евро. Подобна е и ситуацията в Гърция, където принуждават пенсионерите да се ваксинират, защото в противен случай ще бъда глобявани по 100 евро всеки месец. Майка ми живее в Гърция и е принудена да си сложи и трета доза ваксина, и преди два дни решава да си направи тест, защото сестра ми, която също живее там се оказала с положителна проба (писах в предната ми тема). И се оказва положителна. Говорих с майка ми по телефона по темата и тя ми казва…

„Нито имам температура, нито съм отпаднала, нито ме боли гърло… нищо. И ми казват, че съм положителна. На следващия ден отива на друго място за тест. Оказва се, че вече е отрицателен тестът!?

Разговор по телефона с майка ми

Видео, което описва доста добре сегашната ситуация в Австрия, Гърция…

Видео Материал!


Коментар на Доцент Д-р Петър Атанасов от болница „Пирогов“

Анализират, какви били антителата… че едни били срещу целия вирус, а другите срещу половинката вирус. Глупости! Да се седнат да си прочетат буквара на Тягуненко и Митов, още от 80-та година и да видят, че там има щамове в корона вирусното семейство, които са и човешки. И хората още тогава са го написали, колко типа антитела се произвеждат от човешкия организъм. Един човек, който има имунитет – най-малкото не е показано да се ваксинира. Имаш антитела. Целта на ваксинирането е да се генерират антитела, т.е. имунитет.

Е след като сме имунизирани, защо да се ваксинираме! Пожар гаси ли се с бензин? Когато човек си дърпа имунитета за опашката, той може да се обърне и да му отхапе не ръката, а главата. Затова в медицината има три правила, когато се прави нещо. Било диагностика, било лечение… Показано, непоказано и противопоказано. Цялото интервю вижте във видеото по долу!

Доцент Д-р Петър Атанасов от болница „Пирогов“

Видео Материал!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *