Фитнес акция за борба с мазнините

Децата и спортътБлизо година мина след като заснех успешно проекта ми „На война с мазнините без повиквателна“, който бе класиран сред над 600 участника от които бяха одобрени 82, и излъчен на големи компании като UNIVERSAL, FOX, LIONSGATE, HBO и други на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис на 30 юни 2010г.

Днес решихме да подновим „Войната с мазнините“, но този път в изцяло градска обстановка, като избрахме НДК.
След като закусихме добре и изпихме първото си кафе за деня решихме!
Ами да, защо не! Раз, два и ходом марш!

Да направим фитнес и спа акция „World Class Health Academy“ и да раздадем подаръци на любителите на фитнеса и спа процедурите в района на НДК, гр. София.

Фитнес и спа акция, като акция

И като ще бъде акция, нека да е акция с пълно „фитнес бойно“ снаряжение.
Освен, че раздадохме подаръци, имаше е демонстрации на някои базови упражнения.
Поговорихме си с деца, майки и по възрастни хора, относно правилното хранене, калориите, тренировките, направихме си дори снимки за спомен от събитието.

Попаднахме и на момче, което ни впечатли с формата си, като ни демонстрира завидна коремна преса и доста впечатляващи гръдни мускули, и специално се съблече за снимката!

Снимка на НДК от фитнес акцията

Въпреки, че времето беше задушно, това не ми попречи да бъда и с каска през цялото събитие, а просто ми припомни годините, когато бях старшина на рота в армията.

След два часа демонстрации и разговори настане време за края на нашата акция в която разговаряхме с около 100-на човека, и дойде ред да изпълним заповедтта „Каски долу“.
С тази команда фитнес акцията приключи успешно, и се отправихме към фитнес базата!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!