Фитнес акция за борба с мазнините

Децата и спортътБлизо година мина след като заснех успешно проекта ми „На война с мазнините без повиквателна“, който бе класиран сред над 600 участника от които бяха одобрени 82, и излъчен на големи компании като UNIVERSAL, FOX, LIONSGATE, HBO и други на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис на 30 юни 2010г.

Днес решихме да подновим „Войната с мазнините“, но този път в изцяло градска обстановка, като избрахме НДК.
След като закусихме добре и изпихме първото си кафе за деня решихме!
Ами да, защо не! Раз, два и ходом марш!

Да направим фитнес и спа акция „World Class Health Academy“ и да раздадем подаръци на любителите на фитнеса и спа процедурите в района на НДК, гр. София.

Фитнес и спа акция, като акция

И като ще бъде акция, нека да е акция с пълно „фитнес бойно“ снаряжение.
Освен, че раздадохме подаръци, имаше е демонстрации на някои базови упражнения.
Поговорихме си с деца, майки и по възрастни хора, относно правилното хранене, калориите, тренировките, направихме си дори снимки за спомен от събитието.

Попаднахме и на момче, което ни впечатли с формата си, като ни демонстрира завидна коремна преса и доста впечатляващи гръдни мускули, и специално се съблече за снимката!

Снимка на НДК от фитнес акцията

Въпреки, че времето беше задушно, това не ми попречи да бъда и с каска през цялото събитие, а просто ми припомни годините, когато бях старшина на рота в армията.

След два часа демонстрации и разговори настане време за края на нашата акция в която разговаряхме с около 100-на човека, и дойде ред да изпълним заповедтта „Каски долу“.
С тази команда фитнес акцията приключи успешно, и се отправихме към фитнес базата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *