Фитнес Магазин „Пауър БГ“ Отвори Врати

Фитнес магазинХранителните добавки днес са толкова разпространени, че свят ще ви се завие. Има фитнес магазини почти на всеки ъгъл.
Най-новият магазин в гр. София, който отвори врати съвсем скоро е „Power BG“.

Магазинът се намира на булевард Евлоги Георгиев, точно срещу входа на Националния стадион „Васил Левски“.
Но, целта ми не е просто да ви информирам, че е отворил поредният фитнес магазин.
Целта ми е да споделя, че именно главната цел на магазина е преди всичко да бъде с перфектно обслужване и перфектни цени.
Изненадите тепърва започват с пълна газ.

В определени дни от седмицата, които ще опиша съвсем скоро, ще имате възможност да се консултирате с мен директно в магазин „Power BG“ при това напълно безплатно!

ОЩЕ ПО ФИТНЕС ТЕМАТА „POWER BG“

В магазин „Power BG“ ще имате възможност да направите напълно безплатна консултация с мен, като дори ще ви бъде изготвен и безплатен хранително-тренировъчен план или пък да проведем безплатна индивидуална тренировка в най-близкия фитнес център.
Не е проблем дори да ви покажа или обясня изпълнението на упражненията на място.

Както разбирате изненадите тепърва започват, и със сигурност ще останете доволни.
Фитнес програмата „На война с мазнините без повиквателна“ ще превърне отстрани подкожните ви мазнини, и единственото, което трябва да направите е да следите дните за безплатна консултация с мен в магазин „Power BG“. Очаквайте скоро!

А ЗНАЕТЕ ЛИ НА КОЯ АМЕРИКАНСКА МАРКА СЪМ ФЕН

Бях чувал за тази марка, но просто я слагах под един общ знаменател с всички останали.
Мнението ми обаче се промени още на десетата минута, защото ефектна бе СТРАШЕН.
Името на марката е „Scitec Nutrition“ и ето с какво още ме впечатли!

Дизайнът е уникален, вкусът – несравнимо вкусен, цената – о, небеса, това е абсурд, цените им са дори по ниски от цената на някои български хранителни добавки.
Но това, което най-много ме изненада е мигновеният ефект, който усетих след теста!
Не, не си мислете, че си внушавам, защото съм пробвал стотици добавки и много добре знам, коя добавка как работи, и какво следва да очаквам от нея!

HOT BLOOD – ТРЕНИРОВЪЧЕН БУСТЕР

hot blood scitecДа именно за това става въпрос „HOT BLOOD“ на Scitec Nutrition(САЩ).
Това е първата добавка на тази фирма, която тествах и я поставям на ПЪРВО МЯСТО в класацията ми за най-бързо действаща и зареждаща със страшно много сила и енергия хранителна добавка. И отгоре на всички на супер „смешна“ цена! Невероятно нали!!!

„По-яко нещо от това преди тренировка не съм пил! Ефектът се усеща още на 10-тата минута! Казвам ви истината! Пробвайте я задължително и оставете своя коментар!“

Ако искаш да достигнеш границите на максималния кръвен обем (т.е. зверско напомпване), максималната сила, енергия и ментален фокус, имаш само един начин да го направиш – HOT BLOOD! В състава на HOT BLOOD е включен и „най-горещия“ хит на пазара, карнозиновия бустер бета-аланин, който повишава супер ефективно мускулната сила и издръжливост. ВИЖ ПОВЕЧЕ И АКО ЖЕЛАЕШ ПОРЪЧАЙ ОЩЕ СЕГА НА ЦЕНА 25.00 ЛВ

One thought on “Фитнес Магазин „Пауър БГ“ Отвори Врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *