Фитнес Магазин „Пауър БГ“ Отвори Врати

Фитнес магазинХранителните добавки днес са толкова разпространени, че свят ще ви се завие. Има фитнес магазини почти на всеки ъгъл.
Най-новият магазин в гр. София, който отвори врати съвсем скоро е „Power BG“.

Магазинът се намира на булевард Евлоги Георгиев, точно срещу входа на Националния стадион „Васил Левски“.
Но, целта ми не е просто да ви информирам, че е отворил поредният фитнес магазин.
Целта ми е да споделя, че именно главната цел на магазина е преди всичко да бъде с перфектно обслужване и перфектни цени.
Изненадите тепърва започват с пълна газ.

В определени дни от седмицата, които ще опиша съвсем скоро, ще имате възможност да се консултирате с мен директно в магазин „Power BG“ при това напълно безплатно!

ОЩЕ ПО ФИТНЕС ТЕМАТА „POWER BG“

В магазин „Power BG“ ще имате възможност да направите напълно безплатна консултация с мен, като дори ще ви бъде изготвен и безплатен хранително-тренировъчен план или пък да проведем безплатна индивидуална тренировка в най-близкия фитнес център.
Не е проблем дори да ви покажа или обясня изпълнението на упражненията на място.

Както разбирате изненадите тепърва започват, и със сигурност ще останете доволни.
Фитнес програмата „На война с мазнините без повиквателна“ ще превърне отстрани подкожните ви мазнини, и единственото, което трябва да направите е да следите дните за безплатна консултация с мен в магазин „Power BG“. Очаквайте скоро!

А ЗНАЕТЕ ЛИ НА КОЯ АМЕРИКАНСКА МАРКА СЪМ ФЕН

Бях чувал за тази марка, но просто я слагах под един общ знаменател с всички останали.
Мнението ми обаче се промени още на десетата минута, защото ефектна бе СТРАШЕН.
Името на марката е „Scitec Nutrition“ и ето с какво още ме впечатли!

Дизайнът е уникален, вкусът – несравнимо вкусен, цената – о, небеса, това е абсурд, цените им са дори по ниски от цената на някои български хранителни добавки.
Но това, което най-много ме изненада е мигновеният ефект, който усетих след теста!
Не, не си мислете, че си внушавам, защото съм пробвал стотици добавки и много добре знам, коя добавка как работи, и какво следва да очаквам от нея!

HOT BLOOD – ТРЕНИРОВЪЧЕН БУСТЕР

hot blood scitecДа именно за това става въпрос „HOT BLOOD“ на Scitec Nutrition(САЩ).
Това е първата добавка на тази фирма, която тествах и я поставям на ПЪРВО МЯСТО в класацията ми за най-бързо действаща и зареждаща със страшно много сила и енергия хранителна добавка. И отгоре на всички на супер „смешна“ цена! Невероятно нали!!!

„По-яко нещо от това преди тренировка не съм пил! Ефектът се усеща още на 10-тата минута! Казвам ви истината! Пробвайте я задължително и оставете своя коментар!“

Ако искаш да достигнеш границите на максималния кръвен обем (т.е. зверско напомпване), максималната сила, енергия и ментален фокус, имаш само един начин да го направиш – HOT BLOOD! В състава на HOT BLOOD е включен и „най-горещия“ хит на пазара, карнозиновия бустер бета-аланин, който повишава супер ефективно мускулната сила и издръжливост. ВИЖ ПОВЕЧЕ И АКО ЖЕЛАЕШ ПОРЪЧАЙ ОЩЕ СЕГА НА ЦЕНА 25.00 ЛВ

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

One thought on “Фитнес Магазин „Пауър БГ“ Отвори Врати

Comments are closed.