Фитнес Мисията Приключи Успешно(-6 кг до 10 дни)

Мартин Гергов - фитнес треньорДа, да знам, че Хелоуин мина, знам че и още не е Нова година, но снимката е част от шествието по случай успешно приключи-
лата мисия „На война с мазнините без повиквателна™“ VIP, 08-18.11.2013.

Целта на мисията беше да се свалят 6 килограма в рамките на 10 дни.
Един участник, трима треньори и 10 дни на разположение за изпълнението на поставената нелека задача.
И така тръгнахме в четвъртък 07.11.2013г. от гр. София за Слънчев бряг, където, трябваше да се настаним и да набележим маршрутите за предстоящата битка.

Базата на която се спряхме беше в „джунглата“ около курорта Слънчев бряг, който през зимните месеци се превръща в тотална гробница, но пък е толкова спокойно!

НАСТАНЯВАНЕ В „БАЗАТА“

Нашият участник беше настанен в стаята си и му бе прочетен „Правилникът“ по който ще се движим цели 10 дни без значение от метеорологичните условия.
Имаше нарушения на „Правилникът“ още от първия ден, които ще запазя в тайна.

Завзехме вила, а не хотел в близост до с. Кошарица, защото освен място за спане се нуждаехме и от добре оборудвана кухня в която, трябваше да се приготвят храненията.

БИТКАТА ЗАПОЧНА С ГАЗ ДО ДУПКА

На война, като на война без значение, каква е тя, защото крайната цел е успешна мисия.
Започнахме с триразови тренировки, включващи крос по плажа, крос в гората, крос по „изоставените“ алеи на Слънчев бряг, марш на скок с допълнителна тежест, тренировки по бокс, тренировки с „Bulgarian bag“, тренировки с въжета и със свободни тежести.

Диета за бързо отслабване

Всички тренировки бяха изпълнявани на открито въпреки студеното време, защото освен, че имаше чист въздух в изобилие, същото се отнасяше и за студа, а така и по голям разход на калории или с други думи казано – мазнини.
Също така всяка сутрин физарядката започваше с леден душ и лицеви опори на открито.

ХРАНАТА – ПРАВИ БОРБАТА

Подготовката на храната беше изцяло в моите ръце, така, че пропуски нямаше и на всеки три часа сядахме да презаредим с богати на белтъчини храни.
Печено на скара свинско филе и риба, салата от сурови зеленчуци, варени белтъци, супи със свинско филе, кафяв ориз(без да прекаляваме) – това беше основната ни храна.
Водата – приемът й бе 6 литра в рамките на деня(без издуване на коремната стена).

Алкохол калории

Естествено, че имаше и бяло вино(по 500мл) в късните часове след заниманията.
И така доказахме също, че алкохолът(но с мярка) не влияе особено в битката с мазнините, но само, ако се спазват правилните тренировки и хранене.
Така, че онова за алкохола, че не трябвало да се пие, когато си на „диета“ е мит!

ДЕН 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Дните започнаха да се изнизват почти незабележим, защото всяка секунда беше безценна за нас и ние не я оставяхме на вятъра, а напротив.

На втория ден участникът беше разочарован, защото беше повишил теглото си с 1 кг.
Повишаването на теглото в началото е временно, което не трябва да ви разочарова.
Когато започнем да приемаме повече вода(в случая 6 литра на ден) и когато мускулите не са тренирани достатъчно, тялото ни задържа вода и след това всичко се нормализира.

Диета с риба

След третия ден, когато въглехидратите започнаха да се поизчерпват и силите и мотивацията започнаха да напускат участника ни – се наложи да леко да посмекчим тренировките.
Участникът с нетърпение чакаше последното си за деня хранене, което беше прясна риба на скара, която взимахме сутрин тичайки крос до кея в гр. Несебър.

6 КИЛОГРАМА БЯХА СВАЛЕНИ ОЩЕ НА 8-МИЯ ДЕН

Да някои може би ще кажат, че това са малко килограми, а други, че са много и е неправилно, но повярвайте ми, че грешите и то сериозно, ако мислите по този начин.

Тук няма гладуване, а напротив – хранене на 3 часа, триразови тренировки, и още нещо…
Възрастта на участника беше почти 47 години, тегло 83,700 кг при ръст 176 см.

Ако желаете и вие да се възползвате от програмата по която тренирахме – вижте видеото и не отлагайте нито ден повече, натиснете педала на газта до край. Екшън!!!

Фет бърнър за отслабване

фитнес треньор у дома

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.