Ден 2 от „На Война с Мазнините без Повиквателна“(VIP)

Българска чанта за фитнесСлед като вече влезнахме в релсите и натиснахме газта, но все още не на макс. Ето, че настъпи и ден втори от мисията. Мисията в която целта беше участникът да свали 6 кг за 10 дни, но не с гладуване. Участникът ни, както и треньорите се хранеха на всеки 3 часа, като разликата беше в количествата въглехидрати, протеини и мазнини. Едни отслабваха, а други качиха килограми. Относно течностите – участникът ни пиеше по 6 литра вода на ден, а както знаем водата няма калории, но гори калории. Нека не забравяме и суровите зеленчуци. Зелето и по точно казано „Българското зеле“ присъстваше в почти всяко хранене. Зеленчуците съдържат много малко калории, но горим много повече при разграждането. ИЗНЕНАДАТА – MASTER TRAINER AT SUPLES TRAINING SYSTEMS Във вторият ден от мисията решихме да оставим участника изцяло в ръцете на Николай Станчев – Master Trainer at Suples Training Systems. Участникът беше подложен на 2 тренировки от по 2 часа с почивка между тях от 1 час. Колкото и да беше студено(все пак е ноември) тениската на участника беше като прана, а тренировките се провеждаха навън, защото и студът също гори калории. В първа част тренировката бе проведена с уредa наречен „Bulgarian Bag“, а във втора част на тренировката бяха включени „Stretchable bands“ специални разтегливи въжета. Bulgarian bag fitness “Българска чанта” е с различно тегло, което започва от 5 и стига до над 20 кг. Той е изключително подходящ най-вече за хора желаещи да тренират в домашни или полеви условия с цел изгаряне на подкожните мазнини и увеличаване на издръжливостта. Тези чанти са изработени от тежкотоварно платно с най-високо качество и можете да тренирате и долната и горната част на тялото си. Ластици за фитнес Трите различни вида дръжки позволяват на спортистите да правят различни упражнения с цел натоварване на всички мускулни групи.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!