Фитнес Тренировка без Партньор! Лошо Качество!!!

Dieta za otslabvaneОпределено фитнес залите днес са много по-предпълнени от едно време.
До колко обаче, се е повишило качеството на тренировките е отделен въпрос на който, трябва да обърнем внимание.

Докато трениращите във фитнес залите бяха по-малко, то фитнес треньорите можеха да обръщат качествено внимание на спортуващите.
Днес обаче нещата не стоят точно така.
Треньорите са по малко, а трениращите наистина много. Треньорът е „нарамил“ няколко клиента наведнъж, което води до включване на лампата за „лошо качество“.

Най-добрата тренировка е индивидуалната и всяка включваща повече от 1 човек е тренировка с лошо качество, защото първото нещо което се нарушава е почивката.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ В СЛУЧАЯ

Когато си наемете личен треньор, първо държете на качеството на тренировката и не допускайте да поема с вашата тренировка още някой, защото не е правилно!
Индивидуална тренировка означава – треньорът да бъде постоянно до вас, а не да обслужва и още някой или пък да си провежда едновременно и своята тренировка.

След като са изпълнение тези условия, следващата крачка, която трябва да направите е да се научите да изпълнявате безупречно упражненията за всяка една мускулна група.

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА

След като се научите правилно да изпълнявате упражненията след няколко месеца и ако решите да продължите своите тренировки сам, то тази крачка е много важна.
Научете се да бъдете тренировъчен партньор така, както ви беше вашия треньор.

Фитнес тренировки с инструкторЗащото сега вие ще сте този, който ще трябва да обяснява как да го пазят по време на всяка една тренировъчна серия.
А това е изключително важно за последните 3-4 повторения(с цел качествена тренировка) , както и за предпазване от травми.

Ако смятате, че първия който сте помолили в залата ще ви опази правилно, отговорът ми е, че ще сгрешите. А и да ви помогне на една серия правилно, след това ще го търсите из залата за следващата и т.н., а това води до лошо качество и слаби резултати.

Именно за това тренирайте с един постоянен партньор, който сте обучили добре и така ще си помагате взаимно, а тренировката ще минава много по приятно.

Относно помощта по време на движението, трябва да сте напълно наясно, че целта е да помагате така, че скоростта на движение на трениращия да се запази така, както е правил предните повторения без ваша помощ(освен ако не тренира за взривна сила).

Диета за отслабване

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!