фитнес треньор в люлин

Следваща серия в „Top Fit“ – най-добрият фитнес център, който съм ползвал!

Фитнес треньор в Люлин квартала на град София е трудно да си избереш. Като под трудно имам предвид да разбереш от раз, кой е най-добрият фитнес треньор в тази част на града. Но, ако става дума за най-добър фитнес в ж.к. Люлин, а и не само в тази част на Столицата! То със сигурност препоръчвам фитнес център „Top Fit“. Там ме заведе Мастър Ангов за да си спомним за доброто, старо време от „World Class Health Academy„.

И ето ме като фитнес треньор в „Top Fit“ в ж.к. Люлин 10. Първото нещо, което ми направи впечатление още при влизането беше супер любезното и приятелско отношение на момчето зад супер бара. На втора крачка вадейки портфейла си да заплатя тренировката си, разбрах, че за нови посетители – първото посещение е безплатно! Правя трета крачка и влизаме във фитнес залата и-и-и буум! Уау! Огромен фитнес, много огромен фитнес. Фитнес, какъвто съм виждал във видеа и снимки в Калифорния – меката на културизма.

Фитнес треньор в Люлин 10?

Никога до преди това не бях провеждал тренировки като фитнес треньор в Люлин, защото разстоянието ми беше далече. Също така не бях посещавал и тамошните фитнес зали.

фитнес инструктор в люлин

Хм, казах си – нека погледна към оборудването. Изненадах се на макс и тук, защото уредите бяха на марката „Cybex“ на която за първи път тренирам, но ми е позната стара марка.

„Cybex“ e Американска компания за производство на фитнес уреди с централа: Medway, Масачузетс, САЩ. Основавана е през 1947 година от Arthur W. Hicks Jr.

Определено това е компанията, която предполагам има „роднинска линия“ с „Ivanko“ според мен, имайки предвид качественото изпълнение на фитнес оборудването.

най-добър фитнес треньор в Люлин

А другата марка, която срещнах в кардио зоната беше „Life Fitness„, която според мен е най-качествената марка за т.нар. кардио уреди – бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри.

фитнес треньор в люлин
Много добро изпълнение на уреда за раменни преси!

Електрическите пътеки за тичане са около 20 броя, толкова са и велоергометрите, и кростренажорите. Обстановката е спокойна, позитивна и приятелска(ние бяхме в интервала 11.30-15.30ч.). След като приключихме показната тренировка, седнахме в протеиновия кът да похапнем протеинови барчета (2 броя за мен) с чаша кафе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *