Заедно с Йордан Йовчев откриваме фитнес площадка в парк „Рила“

Колкото и да ни беше горещо днес за разлика от първоначалната дата, предвидена за откриване на фитнес площадка в Парк Рила, гр. Дупница, лентата бе срязана от Олимпийският шампион Йордан Йовчев.
Началото бе дадено с отслужване на водосвет.

Събитието започна точно в 13.00 часа, като специални гости по случай откриването бяха заместник кмета на Дупница, гимнастикът Йордан Йовчев, представители на фирма Джемер, производители на фитнес уредите, представители от политическа партия ГЕРБ и аз Мартин Гергов.

След като свърши речта на заместник кмета на Дупница Йордан Йорданов и Олимпийския шампион Йордан Йовчев по случай откриването на фитнес центъра, дойде ред за фитнес и награди.

Време е за фитнес

Мероприятието продължи с тренировка по фитнес организирана от мен и награди осигурени от минерална вода Девин, която осигури и безплатни напитки за всички посетители.
За целта от общината се бяха справили перфектно, като бяха осигурили мощни колони, енергична музика, диджей и микрофон за да ме чуват всички желаещи да участват.

Започнах раздаването на първите по малки награди, като участниците отговаряха на въпроси свързани с най-често използваната напитка в ежедневието ни.
За големите награди обаче участниците, трябваше да се състезават по издръжливост.
В крайна сметка нямаше недоволни участници, защото тези които направиха по-малко лицеви опори не спечелиха дигитални фотоапарати, а дигитални фоторамки от Девин!

След като приключи и тази част от събитието поканих всеки, който желае на безплатна консултация с мен по теми свързани с храненето и тренировките!
Малко по късно се отправихме на разходка из този уникален парк на община Дупница.

Ако желаете да разгледате още фотоси от откриването на фитнес площадката в най-големия и луксозен парк „Рила“, посетете раздел „Снимки“ на страницата ми.

One thought on “Заедно с Йордан Йовчев откриваме фитнес площадка в парк „Рила“

 1. Admin says:

  Коментарът е оставен във фейсбук от Емилиян Емилов:
  Много Ви моля господин Гергов понеже виждам, че постоянно се опитвате да напътствате младите хора в бг да спортуват активно умолявам ви най-искрено да направите и в град видин спортна площадка с фитнес уреди. Наистина има много млади хора, които искат да спортуват, но нямат възможност да ходят на фитнес зали, а и лятото е много по добре да се спортува на чист въздух.

  Ние също имаме право на такова нещо и смятям че го заслужаваме.
  Смятам, че с ваша помощ това може да се постигне :).
  Благодаря предварително!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *