Mohammed bin Rashid Center for Leadership Development

Преминах успешно първа част от кастинга за участие в програмата за глобални държавни лидери в Mohammed bin Rashid Center for Leadership Development

„Всеки може да бъде лидер. Всеки човек има талант. Всеки има свои собствени уникални идеи, своя неповторима личност и качествата, с които може да направи невъзможното.“ / Негово Височество шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум

Вълнуващи новини: Уважаеми Мартин Иванов Гергов,

Изразяваме нашата искрена благодарност за вашето кандидатстване в програмата Global Government Leaders. Вашият ентусиазъм и ангажираност блестяха ярко и ние сме искрено благодарни за силния ви интерес да бъдете част от нашата инициатива.

Нашият процес на подбор беше едновременно строг и конкурентен, доказателство за изключителното качество на кандидатите, включително и вас. Въпреки че ограничената наличност на места представлява предизвикателство за този цикъл, имаме удоволствието да ви информираме, че вашето име е отбелязано за разглеждане във вълнуваща предстояща програма за изпълнително лидерство.

Вашият непоколебим стремеж към развитие на лидерство е възхитителен и ние с нетърпение очакваме участието ви в нашите предстоящи програми. Благодаря ви още веднъж за ангажираността.

Сърдечни поздрави, Мохамед бин Рашид Център за развитие на лидерство, www.mbrcld.ae

За Mohammed bin Rashid Center for Leadership Development

Центърът за развитие на лидерството „Мохамед бин Рашид“ е създаден през 2003 година с цел „подготовка на лидерите на утрешния ден“ и днес е свидетел на резултата от усилията си от целеви програми, от които са се появили голям брой изпълнителни и висши ръководители на емирствата в емирството и страната.

Центърът се стреми да идентифицира, изгради и развие емиратски лидери на всички нива, за да им даде възможност да постигнат амбициозната визия на Дубай. През последните години Центърът е завършил повече от 600 лидери, които сега ръководят проекти, които допринасят за позицията на Дубай като водещ световен град.

Центърът остава модерен, като всичките му усилия от самото начало се фокусират върху предоставянето на инициативи за развитие, основани на пионерски подход и подход, което го поставя сред най-добрите центрове в света в процеса на развитие на лидерството.

Системата за лидерство на Мохамед бин Рашид има за цел да развие осем ключови компетенции: стратегическа далновидност, глобално гражданство, предприемаческо мислене, страст, ангажираност и създаване на стойност, разнообразие и приобщаване, загриженост за хората на първо място и накрая любопитство и гъвкавост.

P.S. Кастингът за участие в програмата за глобални държавни лидери в Mohammed bin Rashid Center for Leadership Development включва редица въпроси, като защо желаете да участвате, както и такива с какво сте помогнали до сега на обществото, и как ще помагате за напред, препоръки и т.н., както и пиметричен тест за измерване потенциала на всеки талант.


ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ…