Gold Touch Nutrition с Представителство в България

415 Views

Gold Touch NutritionКогато заговорим за резултати, колкото и да използваме цитати, то резултатът е налице при определени условия.
Пазарът на хранителни добавки днес е толкова голям и объркващ, че!!!

Че почти се бях отказал да се занимавам с внос на хранителни добавки.
Всъщност нека ви опиша историята за да не си задавате разни въпроси, а и както сте забелязали държа винаги на истината.
Държа да ви информирам, че Gold Touch Nutrition се спря на професионалния ми опит и реши да бъда официален ексклузивен представител на фирмата им за България.

Всичко започна благодарение на познатия ни на всички facebook, от където самите собственици на компанията ме откриха и така, стъпка по стъпка към Gold Touch Nutrition.

СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ GOLD TOUCH

Благодарение на огромната мрежа facebook собствениците на фирма „Gold Touch Nutrition“ са попаднали на MGergov.com и чрез Google Translate са добили представа за мен(Мартин Гергов). От тяхна страна последва предложение за партньорство!

От моя страна обаче последва колебание, защото предложения за партньорство не ми липсват, ама никак даже. Разгледах сайта на Gold Touch.

Голямо впечатление първо ми направиха ефектните видеоклипове, но естествено наравно с тях ме интересуваше и качеството на продуктовата им гама, вкус и начин на действие.
Свързахме се със собственика на компанията и моят отговор беше, че щом желаят да работят с мен, това няма как да стане ако не съм тествал цялата им продуктова гама.

И така пратката с всичките им продукти бе изпратена към България и в рамките на месец и половина започнах тестовете върху мен, а опит в тази насока имам, и то немалък!
Бъдете сигурни, че щом нещо работи аз няма как да кажа, че не работи, както и обратното, защото лъжата рано или късно се забравя, а с нея и доверието!

Очаквайте скоро всички продукти на Gold Touch Nutrition и онлайн на уеб адрес www.FitnessInstructor.biz , както и откриването на първия магазин в гр. София.

За Автора

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год.

За връзка с мен
се обадете на телефон 0893 889 768

Оставете Отговор