грим

Гостувах в „100% Будни“ по БНТ! Темата: Идва ли ерата на грима за мъже?

Табу ли е през 2019-та гримът за мъже? Защо световните козметични марки обърнаха поглед към мъжете? Наистина ли търсенето определя предлагането? Тоест – имало е търсене, за да има предлагане? Българският мъж изостава ли в тази тенденция? Тези и други въпроси зададохме на нашите гости.

Запис от предаването 100% Будни по Българска Национална Телевизия

Гост в студиото на „100% будни“ е професионалният гримьор Георги Русев. Някои от най-популярните дами у нас са негови клиентки, но има ли сред клиентите му и господа?
За да коментира темата тук е и един бивш пехотинец и четирикратен републикански шампион по силов трибой – фитнес инструкторът Мартин Гергов.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Той няма нищо против мъжкия грим и дори си има чантичка с гримове, която е донесъл, за да ни я покаже. Източник: https://www.bnt.bg

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!