маги сидерова

В топ форма и на 45 години в интервю с Мис България 2003 – Маги Сидерова

Маги Сидерова – Мис България 2003-та поддържа завидна форма и на 45 години. След 40 годишна възраст метаболизма постепенно започва да се забавя. Забавеният метаболизъм е хванал за ръка със себе си намаляване нивата на хормоните, лесно повишаване на мазнините и разбира се депресия.

Във форма на 45 години с Маги Сидерова

Всички това обаче се използва с цел оправдание и от мъже, и от жени, които не желаят да спортуват и да се хранят правилно. Хората, които спортуват във фитнес залата и най-вече със свободни тежести, и се хранят правилно поне 4 пъти на ден! Тези хора нямат нищо общо с другите на тяхната възраст.

За пример като такъв човек съм давал „Мисис България 2011“ – Катя Роуз.
Днес ви представям Маги Сидерова, позната ви и от предаването „На Кафе“. Разберете, каква е тайната формула за атлетичната й форма в мотивиращото интервю по темите фитнес, диети, емоции, любов.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Маги Сидерова рязко сменя тренировките си, когато отива в Португалия, където голям мотиватор се оказва съпругът й. Там започва професионални тренировки с личен фитнес треньор (Ана Фрейтиш) като набляга главно на базовите упражнения със свободни тежести.

Докато е в България, Маги тренира с личен фитнес треньор в Столичният фитнес и спа център „Pulse Fitness&Spa Bulgaria“ на бул. България 132.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!