Най-добър професионален грим за мъже

За или против ползването на грим за мъже – фон дю тен и пудра от съвременния мъж?

Грим за мъже и грим за жени. И да, и не! Свикнали сме да свързваме грима единствено и само с нежната половина на човечеството – дамите. Но всъщност, това „твърдение“ е претърпяло update в полза на съвременния мъж. Целта на грима е да прикрие кожните недостатъци на лицето и така, човекът, който го ползва да бъде по красив без значение дали е жена или мъж.

Как да употребяваме правилно грим за мъже?

Най-важното нещо, когато стане въпрос за употребата на грим за мъже е да не прекаляваме с употребата му. Това ще рече, че слоят фон дю тен и пудра, който сме нанесли, трябва да бъде възможно най-тънък. Целта е да не се прекрачи границата на мъжественото излъчване. Същото нещо бих споделил и за дамите, а там обикновено се прекалява с грима. И там целта е да запазят своя естествен вид, а не да се превърнат в „Кукла Барби“.

Най-добрият грим за мъже с естествени съставки

Как се нанася грим за мъже – фон дю тен и пудра и кога е „задължително“ ползването му?

Преди да поставите фон дю тен, следвайте следните стъпки, чиято цел е да се възползвате максимално от продукта:

  1. Измийте добре лицето си с хладка вода и подходящ почистващ гел за лице;
  2. Отстранете замърсяванията и мъртвата кожа по лицето;
  3. Подсушете лицето си с мека кърпа и изчакайте 2-3 минути, докато кожата ви изсъхне напълно от водата;
  4. Нанесете подходящ крем за лице, т.е. по мазен крем. P.S. Моята кожа е суха и ползвам овлажняващ крем за лице на „Triple Active“ на „Loreal“.
  5. Нанесете фон дю тенът.

От всички видове фон дю тен, които съм ползвал към днешна дата, най-доволен съм останал от „Pro Finish Foundation For Men“ на Английската компания „MMUK MAN“. Вижте повече по темата във видео материала ми.

Мартин Гергов, 4-тен Национален шампион по силов трибой и фитнес треньор

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Запознайте се с всички продукти на компанията на адрес: https://www.mensmake-up.co.uk

Ползването на грим за мъже – фон дю тен и пудра е препоръчително, когато сте на снимачната площадка, работите работа в която външният вид е добре да бъде възможно най-добър. И не на последно място, когато ви предстои среща с любимия човек и точно тогава се е появили някакъв кожен недостатък – зачервена кожа или пъпчици.

Държите да запазите естествения тен на кожата на лицето си?

Ако пък държите на естествения си тен и нямате проблем с кожата на лицето си, тогава може да ползвате безцветната пудра на компанията „MMUK MAN“ – „Anti-Shine Powder„. Тя ще премахне от кожата на лицето блясъка от излишна мазнина и ще изравни тена.

Снимка от www.mensmake-up.co.uk

Само най-екологичните съставки в света съставят нашата луксозна мъжка основа, за да се гарантира, качеството на продукта, споделят от Английската компания „MMUK MAN“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *