Най-добър професионален грим за мъже

За или против ползването на грим за мъже – фон дю тен и пудра от съвременния мъж?

Грим за мъже и грим за жени. И да, и не! Свикнали сме да свързваме грима единствено и само с нежната половина на човечеството – дамите. Но всъщност, това „твърдение“ е претърпяло update в полза на съвременния мъж. Целта на грима е да прикрие кожните недостатъци на лицето и така, човекът, който го ползва да бъде по красив без значение дали е жена или мъж.

Как да употребяваме правилно грим за мъже?

Най-важното нещо, когато стане въпрос за употребата на грим за мъже е да не прекаляваме с употребата му. Това ще рече, че слоят фон дю тен и пудра, който сме нанесли, трябва да бъде възможно най-тънък. Целта е да не се прекрачи границата на мъжественото излъчване. Същото нещо бих споделил и за дамите, а там обикновено се прекалява с грима. И там целта е да запазят своя естествен вид, а не да се превърнат в „Кукла Барби“.

Най-добрият грим за мъже с естествени съставки

Как се нанася грим за мъже – фон дю тен и пудра и кога е „задължително“ ползването му?

Преди да поставите фон дю тен, следвайте следните стъпки, чиято цел е да се възползвате максимално от продукта:

  1. Измийте добре лицето си с хладка вода и подходящ почистващ гел за лице;
  2. Отстранете замърсяванията и мъртвата кожа по лицето;
  3. Подсушете лицето си с мека кърпа и изчакайте 2-3 минути, докато кожата ви изсъхне напълно от водата;
  4. Нанесете подходящ крем за лице, т.е. по мазен крем. P.S. Моята кожа е суха и ползвам овлажняващ крем за лице на „Triple Active“ на „Loreal“.
  5. Нанесете фон дю тенът.

От всички видове фон дю тен, които съм ползвал към днешна дата, най-доволен съм останал от „Pro Finish Foundation For Men“ на Английската компания „MMUK MAN“. Вижте повече по темата във видео материала ми.

Мартин Гергов, 4-тен Национален шампион по силов трибой и фитнес треньор

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Запознайте се с всички продукти на компанията на адрес: https://www.mensmake-up.co.uk

Ползването на грим за мъже – фон дю тен и пудра е препоръчително, когато сте на снимачната площадка, работите работа в която външният вид е добре да бъде възможно най-добър. И не на последно място, когато ви предстои среща с любимия човек и точно тогава се е появили някакъв кожен недостатък – зачервена кожа или пъпчици.

Държите да запазите естествения тен на кожата на лицето си?

Ако пък държите на естествения си тен и нямате проблем с кожата на лицето си, тогава може да ползвате безцветната пудра на компанията „MMUK MAN“ – „Anti-Shine Powder„. Тя ще премахне от кожата на лицето блясъка от излишна мазнина и ще изравни тена.

Снимка от www.mensmake-up.co.uk

Само най-екологичните съставки в света съставят нашата луксозна мъжка основа, за да се гарантира, качеството на продукта, споделят от Английската компания „MMUK MAN“.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!