хапчета за отслабване мнения

По-добрите хапчета за отслабване според моя над 20 години опит във фитнеса

Отслабването е най-преследваната тема във фитнес залата. Днес има хиляди диети, обещаващи супер резултати, като най-добрите се броят само на пръстите на едната ни ръка.
Хиляди упражнения, като най-добрите също се броят на пръстите на двете ни ръце.
Хората хвърлят хиляди левове за да се справят с отслабването. Отделят хиляди часове от времето си и правят куп експерименти, като някои от тях могат да бъдат доста опасни!

Особено експериментите с гладуването, обезводняването и добавянето на лекарства като ефедрин, кленбутерол и диуретици. Първото нещо, когато стане въпрос за отслабване, обикновено е да се потърсят хапчета за отслабване. И веднага се скача в Google и се пише в търсачката примерно – хапчета за отслабване мнения. Но има толкова много мнения за тях, като вероятността да попаднете на точния отговор е трудна! Именно затова реших да сглобя и поредната ми тема за така търсените хапчета за отслабване на база опита ми като фитнес инструктор с над 20 години стаж.

Запомнете, че здравословното отслабване:

1-во не трябва да включва глад, а напротив. Хранене на всеки три часа с прием на необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини;

2-ро – трябва да включва и базови упражнения с тежести с фитнес инструктор или личен фитнес треньор. И не се сплашете от тях дами, защото не се става с огромни мускули, освен, ако тренировъчната ви програмата не е за мускулна маса.

И 3-то – приемът на подходящите т.нар. хапчета за отслабване или другото им име –  фет бърнър. Като най-добрият, който лично познавам и не случайно съм поканил в студиото ми е Therma Cuts.

Хапчета за отслабване – мнения на база опита ми като шампион и фитнес инструктор

И като казах най-добрият за мен, ето защо мисля така след като съм го пробвал и аз, и сестра ми след раждането, и мои приятели на които го препоръчах.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!
фитнес инструктор кои са най-добрите хапчета за отслабване отслабване добавки
ЗА ПОРЪЧКА НА THERMA CUTS - КЛИКНИ ТУК

И още повече за този безкомпромисен фет бърнър

Тези хапчета за отслабване съдържат най-добрите съставки за отслабване, които според производителя са 100% натурални. На първо място сред тях, аз поставям екстрактът от горчив портокал, който често се нарича „супер изгорител на мазнините“. Според производителя той блокира ензима, отговорен за отлагането на мазнини, което значително ускорява процеса на топене на излишните килограми и предпазва от йо-йо ефекта. А според моя опит ще добавя, че е добър и безопасен за здравето „заместител“ на опасният за сърцето и използван тайно в бодибилдинг средите – ефедрин и кленбутерол.

Другата съставка в този фет бърнър, която уважавам е кофеинът. Той стимулира централната нервна система, което от своя страна ви осигурява подобряване на енергията и издръжливостта, повишаване на мотивацията и в крайна сметка по качествена тренировка, което е равно на по бързо сваляне на мазнините. И на трета позиция поставям – тирозин. Всички тези топ съставки, плюс останалите, които ще видите по долу – водят и до повишаване на термогенезата. Термогенезата представлява съчетание от процеси, включително обмяна на веществата, които имат за цел да произведат топлоенергия, а мазнините изгарят по бързо.

Съставки (дневна доза от 4 капсули):

хапчета за отслабване мнения от фитнес инструктор Мартин ГерговАктивни съставки

  • Appetite Control (TMProprietary Blend: 1840.00 (mg/4 caps)
  • Tyrosine 990.00 (mg/4 caps)
  • Green tea extract 55% EGCG 500.00 (mg/4 caps)
  • Bitter orange extract 4:1 350.00 (mg/4 caps)
  • DoubleAction (TMProprietary Blend: 330.00 (mg/4 caps)
  • Caffeine anhydrous 170.00 (mg/4 caps)
  • Guarana extract 22% 160.00 (mg/4 caps)
  • Blood sugar Control (TMProprietary Blend: 5.00 (mg/4 caps)
  • Black pepper extract – Piperine 95% 5.00 (mg/4 caps)

Други съставки:

Микрокристална целулоза: 153.00 мг; Магнезиев стеарат: 48.00 мг; Колоиден силициев диоксид: 24.00 мг.

Този хапчета за отслабване нямат конкуренция!

Да наистина няма според мен конкуренция! Да не е реклама, а споделен опит! Просто е истина, защото освен всичко споделено до тук има и още хубави неща. И това са, че при поръчка на два продукта, получавате още един подарък, а при поръчка на 3 бр. получавате още 3 подарък.

добавка за отслабване

Така, че грабвайте своята приятелка или приятел купете си по 3 + 3 броя от тези супер 100% натурални хапчета за отслабване и преборете мазнините. Вярвам, че ще останете доволни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *