2022 година

Весели празници и Щастлива нова година със стиха на приказния Дядо Мраз – „Сън в Нощта“

Весели празници и Щастлива нова година уважаеми зрители! Спите ли, спите ли, спите ли? Ударихте си първа, втора, трета… „вълшебна“ ваксина за да градите здраве, и да пътувате „свободно“ в чужбина.
И очаквате Щастлива нова година. Но така ли здраве се гради уважаеми зрители? Кажете ми честно! Какво хапвате за закуска, за обяд, за междинна закуска и за вечеря? Кажете ми, колко пъти спортувате седмично? Статистиките за водене на здравословен начин на живот със сигурност са страшни.

А вие родители, спите ли! Ваксинирате и децата си, като им обяснявате, колко е важно за тяхното здраве и вече е новото нормално. Но обяснихте ли им, колко е важно да се хранят и да спортуват правилно?!

Весели празници и Щастлива Нова Година

И така след време най-вероятно вече ще е нормално хората да бъдат чипирани. Ура… услугата вече се предлага! Цитирам: „Шведската стартъп компания „Епицентър“ разработи устройство за имплантиране на микрочип, чрез който да бъде сканиран COVID сертификата, ако имаме такъв.“ / Източници: Вестник „24 часа“ и много други медии.

ВИДЕО СЪС СТИХА НА ДЯДО МРАЗ!

И така, както преди две години си казахте… абсурд на маските и ваксините, и ги приехте. Така, ако т.нар. „управляващи“ наложат всички да бъдат с чип, вместо да си носят лична карта, банкови карти… о, даааа… и ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, и подобни глупости на търкалета на жълти лалета… също ще се съгласите. Иначе се възмущавате от историческото турско робство и прочее… А това днес не е ли най-голямото робство в световен мащаб?! Не можеш да работиш, не можеш да спортуваш в публична фитнес зала, не можеш да отидеш дори хляб да си купиш без… „вълшебната маска“ и/или без зелен сертификат.

Не можеш да отидеш в Чужбина дори за да видиш близките си. Един сертификат, друг сертификат, една ваксина, втора, трета, четвърта… затваряне на граници… лудост! Замислете се уважаеми читатели, дали искате да живеете или да „живеете“. Това не живот, това е робство! По Здрави. Mr. 3Hours

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!