Parfimo отзиви

По Коледа се случват чудеса! И това не е първото чудо… та нека споделя приказката си с вас!

Разбира се, че е така, но чудеса се случват само на хората, които живеят в приказка. Или с други думи казано на онези, които не са загубили детското в себе си. Така например преди години създадох риалити наречено „На война с мазнините без повиквателна“, което тръгна от едно подаръче, което исках а подаря на някой от моите клиенти във фитнеса чрез жребий. И се случи магия на име „На война с мазнините без повиквателна“, която достигна чак до най-големия фестивал за трейлъри в САЩ (на финали).
А по късно риалитито „мутира“ в няколко епизода, както и се класира сред финалистите в „Звездите на Метро„. Дълга история!

Но нека ви разкажа за историята, която се случи тази Коледа! Както знаем най-много подаръци се очакват от Дядо Мраз. И едно време докато живеех в село Свирачи, Ивайловградско… всеки ден през месец декември заспивах с мисълта за желания подарък, който очаквах от белобрадия старец запазил детското в себе си. Когато знаеш обаче, кой какъв подарък желае е по лесно. Но, когато не знаеш, тогава е най-трудно… поне за мен Мартин Гергов. Тогава трябва да грабна нещо, което ме е грабнало от сърце. То може да бъде дори диво цвете, което се намира през девет планини в десета. Или пък… да се случи чудо, като това, което ме накара да напиша тази статия!

Коледният подарък – изненада от Parfimo.bg

И малко преди Новогодишните празници се зачудих, какъв подарък от сърце да взема за една… буболечка от „Приказното царство на Буболечките“. Чудех се, чудех се… времето вървеше и не знаех, какво да й взема. И един ден… уау! Получих подарък от най-любимия ми онлайн магазин за козметика с който вече втора година сме в една приказка, който… беше за мен, но не точно! Някой беше дочул сърцето ми. Отворих го…

Parfimo otzivi

И видях тази огромна и красива кутия с писмо в което пишеше…

Здравейте!

Бихме желали да Ви благодарим за Вашето сътрудничество с нас, което дълбоко ценим и уважаваме. И тъй като през тази година, решихме да използваме вълшебната коледна пръчица малко по-рано от онази вълшебна вечер, Дядо Коледа идва с подарък за Вас. Приемете този подарък от нас, като се надяваме да донесем малко радост в забързаното ежедневие.

Това е поредната година, в която се справяме с всякакви предизвикателства и непредвидени ситуации, но въпреки всичко Вие сте неотлъчно до нас. Бъдете все така уверени в себе си. Пожелаваме Ви приятни коледни празници, късмет, любов, много здраве, лични и професионални успехи през новата 2022 година!

За нас е удоволствие да работим с Вас!

Екипът на Parfimo.bg и Elnino, Чехия!

След като прочетох писмото, разрових сламата в кутията и…

Ехааа… оказа се, че подаръкът беше дамски подаръчен комплект! Наистина много се зарадвах, защото явно някой беше дочул моето сърце… и веднага го подарих на една рядко срещана буболечка от „Царството на Буболечките“. Какъв е подаръчният комплект, който беше в кутията, докоснат от вълшебната коледна пръчица?

Parfimo отзиви
РАЗБЕРИ, КАКЪВ БЕШЕ ПОДАРЪКА! КЛИКНИ ТУК!

Кликнете на зеления бутон и ще разберете! Весели празници и Щастлива нова година… и за нищо на света не позволявайте на детското във вас да увехне! Да, да! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *