Интервю в центъра на София

Днес в центъра на София на ул. Екзарх Йосиф потърсих истинския Дядо Мраз. Да! Истинският!

Днес ще ви разкажа за едно вълнуващо приключение, което преживях в центъра на София. Разходих се по улица Екзарх Йосиф с един много специален мисия – да намеря истинския Дядо Мраз известен като Santa Claus. Така ми се представи, когато го срещнах за първи път преди около две години.

Случайно няколко дни преди да се впусна да го издирвам го срещна ми лейди Pe, която обаче едва повярва на очите си и след като „загуби ума и дума…“ успя само да го заснеме с камерата на телефона си.

Проведох доста интервюта със случайни минувачи…

Надявайки се да открия някого, който би могъл да сподели свидетелство на това магично присъствие. Но изглежда или хората не го бяха засичали или пък просто не го бяха запомнили. Всеки отговор беше уникален и забавен. Нещата, които хората споделяха за Дядо Мраз, бяха толкова различни – от весели истории за подаръци до легендарни приказки за добротата и щедростта. Разбира се имаше и такива, които бяха излезли от приказката и вече не вярваха в него!

ВИДЕО ИНТЕРВЮТА ПО ТЕМАТА

И все пак, след много търсения и изслушвания на различни истории, не успях да намеря него – истинският Дядо Мраз! Той беше толкова приветлив и усмихнат, точно както го представяме в приказките. Бях толкова щастлив, че успях да го срещна преди години и да споделя неговата магия с вас.

Така че, приятели, не забравяйте да вярвате в магията на Коледа и да запазите духа на Дядо Мраз в сърцата си през цялата година!