Италианска мъжка риза

Попаднах на новата си италианска мъжка риза от сайт за лица (18+)! Има и видео!

Италианска мъжка риза с вталена кройка „Wellman“ е ризата, която ме грабна изведнъж, кликвайки на банер. Този пък банер не беше от най-големите, които сте свикнали да виждате в сайтове за дрехи. Дори не беше в сайт за мъжки или женски дрехи. Той беше в еротичен сайт за лица над 18 годишна възраст. Та нека ви разкажа историята на запознанството ни.

Италианска мъжка риза от „Wellman“ – история на запознанството ни!

Аз Мартин Гергов си имам Youtube видео рубрика „Сподели с Mr. 3Hours“ в която говоря(им) по темите фитнес, диети, емоции, любов. Рубриката ми си има дълга история. И се провежда в модерно студио по мой вкус (Холивудски разбира се).

Там съм облечен с мъжка риза, която си бях купил преди 5-6 години. Тя ми беше любима, но доста утесня в областта на гърдите ми, поради увеличаване на мускулната си маса.
И един ден я замених с италианска мъжка риза от „Wellman“. Попаднах съвсем случайно от банер в сайта за лица (18+) „Sex shop Sexwell„. Изгледайте видеото по долу за да се запознаете с историята в подробности!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ЦЕНАТА НА РИЗАТА - КЛИКНИ ТУК

Тази мъжка риза с кройка „Slim“ има два пенса на гърба в областта на пояса. По този начин ризата се стеснява атлетично по тялото, подчертавайки ширината на раменете.

Това е мъжка риза подходяща за мъже със стройна и атлетична фигура!

Ризата „Wellman“ е шита по златен европейски стандарт, базиран на 80% от мъжете в Европа, Австралия и северна Америка.

От огромно значение е и прецизното съотношение на ширините – яка, гръб и предница, с дължината на самата риза и ръкавите. Което ще рече, че ризата е достатъчно дълга, за да не излиза от панталона по време на носене.

Дължината на ръкава е такава, че да не оголва китката, когато ръката се сгъва или вдига. Тази риза е изработена от 100% висококачествен памук. Платът от който се шие е „Double Twill“, изработен от цяла двойно посукана нишка.

Всички ризи „Wellman“ са произведени в Италия! Споделят в официалния сайт на марката!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!