Как Бързо да Влезем във Форма за Абитуриентския Бал

Абитуриентски бал 2014 - грим, фитнес инструктор, отслабване, диета, рокля за балаВъпреки, че до началото на абитуриентския ти бал през 2014 година има само месец и няколко дни! Ето какво ще направим.
Една част от абитуриентите са започнали своята подготовка много по рано.

Ако ти не си от тях! Или пък искаш да дадеш до последно всичко от себе си. За да бъдеш звездата на вечерта, то този материал е именно за теб и няма да сгрешиш ако послушаш съветите ми.
И аз като ученик исках да съм звездата на вечерта, но тогава времената бяха съвсем различни. И не успях, но сега вие ще успеете и празничната вечер ще завладеете.

Още веднъж само да напомня, че тук става дума за съвети. Чието изпълнение, трябва да бъде наистина стриктно. Защото времето наистина напредва, а формата е от значение!

СЪВЕТИ ЗА БЪРЗО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ФИТНЕС ФОРМА ЗА БАЛА

  • Тенът

Говоря за тен, а не за фон дю тен.
Фон дю тенът също е много важен, но за него ще отделя внимание малко по нататък.
Навярно сте забелязали, че всеки един състезател по фитнес има невероятен тен.
Това е така, защото тенът подчертава изключително добре всяка една част от релефа на мускула. И ако сте без него, наистина формата ви ще бледнее. Колкото и да е добра, особено ако сте с много бяла кожа.

Така, че още от сега започнете постепенно да посещавате солариум, като използвате специална професионална козметика за бързо придобиване на тен.

  • Фон дю тен

След като имате бразилския, златист загар, то преминаваме към фон дю тенът, т.е грима, защото, каквото и да си говорим, то всеки един професионалист много добре знае, че фото сесия без професионален грим не е професионална фото сесия.

Грим за абитуриентския бал Аделина Цанева
Аделина Цанева – професионален гримьор

Като сами разбирате и предполагам много добре знаете, че без този пиниз, формата ви няма да е завършена напълно без значение дали сте мъж или жена.

  • Формата

Естествено, че си дойдохме и на най-важната част без която, каквото и да сте направили, каквито и одежди да сте сложили по тялото си, то когато се наложи да се поразсъблечете, именно тогава ще лъсне голата истина такава, каквато е всъщност.

Отслабването или по точно казано намалянето на подкожните мазнини със сигурност е много по лесно от колкото изграждането на мускулна маса.
Това е така, защото колкото повече излишни калории изгаряме всеки ден, толкова повече мазнини губим от тялото си.

Диета за бързо отслабване

Запомнете, че храненето и тренировките в зависимост от целта са от най-голямо значение и ако давате всичко от себе си за да ги спазвате наистина така, както трябва, то само за 10 дни може да изваяте един изключително добър релеф(оформени мускули с нисък процент мазнини).

Ако смятате, че си правя майтап или просто ви хвърлям в някаква реклама, то отговорът ми ще бъде подкрепен със следния видео материал в който участникът с тегло от 83, 700 кг, чиято възраст беше 47 години, успя за 8 дни да свали 6 килограма(но не с глад, а с двуразови и триразови тренировки, както и хранителен план).
Обещавам, че няма да лесно, но все пак гоним резултати, а сроковете са кратки.

Ако желаете и вие да се възползвате от програмата по която тренирахме – вижте видеото и не отлагайте нито ден повече, натиснете педала на газта до край. Екшън!!!

Фет бърнър за отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *