Как да Накараме Бицепсите да Пораснат Още Повече?

Тренировка за бицепсиАко сте от онези индивиди, чиято костна структура е тънка. То със сигурност една от битките, която водите е тази с повишаването на мускулната маса на онези яки топки, наречени бицепси.

Правите, какво ли не, но сякаш бицепсите ви не помръдват и грам дори.
Преди време в залата на Национална Спортна Академия, завидно гледах как Любо Лежанката(с който бяхме заедно в Националния отбор) правеше 6 серии по 6-8 повторения с 50 килограмова щанга.
Да, въпросният индивид правеше толкова малко серии, и само едно упражнение.

Само едно упражнение, а имаше толкова огромни ръце. Което всъщност се дължеше на генетично подарените му трицепси, създаващи и визуална измама.

И ВСЕ ПАК, КАК ДА НАКАРАМЕ БИЦЕПСИТЕ НИ ДА ПОРАСНАТ ПОВЕЧЕ

Причините, поради които вашите бицепси не желаят да растат могат да бъдат повече от една и две. И ако не ги откриете на време, ще си загубите във фитнеса много време.

  • НЕПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ & ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Неправилното хранене е една от основните причини. Поради нея един куп трениращи не постигат задоволителни постижения във фитнес залата.
Една голяма част от хората, които спортуват във фитнес залите(по мои наблюдения) не се хранят правилно. Храненето им обикновено включва едно хранене тип бърза закуска от лафката до офиса, след това фитнес, и нещо за вечеря, и хайде лека нощ!

Неправилният хранителен план освен, че няма да доведе задоволителни резултати. Може сериозно да допринесе за по бързото износване на организма ви.
Ако желаете да повишите мускулната си маса е необходимо да приемате поне 2 грама белтъчини на килограм телесно тегло. И разделено на 5-6 хранения за деня.

  • НЕПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УПРАЖНЕНИЕТО

Ако сте начинаещ и решите да си спестите пари от индивидуални тренировки за фитнес треньор! Както аз направих преди време в продължение на 3 години(поради липсата на такъв в града). То бъдете сигурни, че ще дадете много, много. И пак повтарям много повече пари за експерименти със здравето си. А след това обикновено и ще платите за тези експерименти.

По случай днешния празник „Хелоуин“ получете 20% отстъпка от следните добавки, като въведете в регистрацията за поръчка код за отстъпка: Helloween

Бързо Отслабване с F-Drine
Бързо Отслабване с F-Drine
F-Drine – 60 капс.
28.00лв22,40лв
С код: Helloween
4 от възможни 5 звезди!
L-carnitine 1000мг - 60 капс.
L-carnitine 1000мг – 60 капс.
L-carnitine 1000мг – 60 капс.
23.00лв18,40лв
С код: Helloween
Сила, Маса или Релеф с Ecdy-Steel
Сила, Маса или Релеф
Ecdy-Steel – 60 капсули
30.00лв24.00лв
С код: Helloween
5 от възможни 5 звезди!

Ако поне малко разбирате от фитнес – огледайте се как спортуват повечето лица във фитнес залата и забележете, колко от тях си засичат времето за почивка между работните серии с хронометър, колко от тях тренират с треньор или с тренировъчен партньор, и колко от тях изобщо тренират правилно.
Публичните фитнеси днес могат да бъдат оприличени на фитнес кафенета за раздвижване на напоената с алкохол и цигарен дим кръвчица и сладки приказки, и в никакъв случай не могат да бъдат сравнявани с фитнес зала от онези в които няма извънземни уреди подходящи за фотосесията на извееееестен бъъъългарски модел, който обикновено е или грозно слаб или дебел(слаб, но с много целулит)!

И така предлагам ви да изпълните упражнението сгъване за бицепси с щанга от стоеж с един нов хват, който определено ще натовари вашите бицепси поне до върха им.

Добър Фитнес треньор в град София

Застанете в изходно положение с разкрач на широчината на раменете или малко по тесен(удобен за вас); Хванете щангата(за предпочитане е прав лост) с подхват така, че палеца да не заключва лоста. Лоста, трябва да бъде разположен на възглавничките на ръката ви, като за целта китките са лего сгънати. Изнесете ръцете леко напред и ги поддържайте така през цялото време на движението.

Поемете си въздух за старт и постепенно издишвайте по време на сгъването до достигане на най-горната точка от движението в която усещате, че мускулите ви не си почиват. След това без да спирате и за миг дори, започнете да разгъвате плавно ръцете си, вдишвайки равномерно, като ги поддържате леко изнесени напред до точката в която мускулите ви не си почиват.
Усетихте ли разлика между предишното и сегашното изпълнение!


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″]

https://mgergov.com/toraefimerida/therma-cuts-otslabvane-12-kg/


[mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *