Как да срещна любовта на живота си

Как да срещна Любовта на живота си? В приложение за запознанства, фейсбук или във фитнеса!

Как да срещна любовта на живота си е въпрос, който измъчва безброй хора по света. Не е никак лесна задача да попаднеш на онази любов, която дава криле и на двамата в двойката. Но за да се случи това, първото условие е да тръгнем с отворени чисти сърца. Т.е. да сме излезли от капана на токсичната връзка, ако сме в такава или пък просто да не сме затворили сърцето си, защото много пъти сме се раздавали, и все сме били наранявани!

Разбрахме се нали! А сега нека видим как да срещнем любовта, която ще превърне живота ни в приказка с щастлив безкрай.

Как да срещнем любовта? Какво ще кажеш за фейсбук!

Фейсбук е една супер яка платформа в която може да намерите своята истинска половинка.
Да кажем, че някой ви е допаднал по снимка! Нормално първо виждаме опаковката, която също е от значение, защото тялото е инструмент на който душата свири! След това поглеждаме т. нар. графа „Взаимоотношения“. Голяма част от фейсбук потребителите отбелязват всичко друго (религия, пол, кой филм са гледали, тагнали се тук и там), но не и тази част. Което ще рече, че „случайно“ са го пропуснали туй местенце! И защо така уважаеми фейсбук потребители? 🙂

И все пак, ако статусът е „Необвързан„, тогава моят съвет е да погледнете, какво публикува потребителят доста често на стената си. Ако сред публикациите му има теми за любовта, както и други безценни постове. Хм! Вероятността и той да търси любовта е доста голяма.

Как обаче да разберете?

Разбира се, че лайкването на един куп негови публикации и снимки, може да му подскаже нещо! Но най-добрият вариант според мен е, че не трябва да крием мислите си, а напротив. Защото нямаме цяла вечност… и никой няма да се сети зад скритите ни мисли!

Как да срещна любовта във фейсбук или другаде

Съгласни сте нали? Както предполагам вече се досещате, какъв е отговорът на въпроса „Как да срещнем любовта“ във фитнеса, магазина, парка и навсякъде! Просто действайте и няма от какво да се притеснявате. Лично аз съм бил и в предаване за запознанства (по горе във видеото). Любовта е също като времето… не чака! Идва, каца и ако не й се отдадеш… отлита!

2 thoughts on “Как да срещна Любовта на живота си? В приложение за запознанства, фейсбук или във фитнеса!

 1. Таури says:

  Мигът. Мигът идва, каца на рамото ти и отлита, ако не го ‘сграбчиш“, ‘ отдадеш“ и т.н.
  Онзи момент в който усещаш, че сега, веднага, трябва да действаш, за да го ‘вземеш “ и създадеш други нови моменти и мигове, които ще доведат въпросната Любов. Любовта не отлита. Тя веднъж като дойде и ще чака търпеливо, защото не изисква , не иска нищо и не съди. Иначе нямаше да е любов, а просто върволица от преживявания. А Фейсбук е една клоака в която всички те обичат, докато не се превърнеш в конкуренция.
  С пожелания за здраве и любов, която сама ще дойде, а не търсена и гонена като единственото спасение в тоя мерзък живот, оставям този коментар:)
  Таури

  • Мартин Гергов / Автор на блога says:

   Благодаря за коментара, Таури!
   Любовта е като времето. Идва и ако не й обърнеш внимание… отлита на друго място! Относно фейсбук… той е чудесно място както за маркетинг, така и да се запознаеш дори с… Любовта си! Относно търсенето… Тя, трябва да се търси… а не да стоиш и да чакаш нещо ей така от самосебеси да се случи! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *