Тренировка за гръб

Как направих супер яка тренировка за гръб, а бях на крачка да се откажа от нея!

Днешната тема я пиша и споделям директно от леглото(малко преди сън). Току що се прибрах от тренировка и реших, ей така по пижама да споделя как протече днешната ми тренировка за гръб, която за малко щях да пропусна. А тя ме чакаше на вратата!

Как да презаредиш батериите на макс в края на работния ден?

Денят ми днес протече в пътуване и срещи, и в 20.00 часа, трябваше да отида във фитнес салона и да тренирам за гръб. През целия ми ден белтъчините, които се старая да бъдат поне по 2 грама на кг/тегло си набавях чрез протеинови шейкове, защото така ми беше най-удобно. Въпреки, че през деня приех и малко въглехидрати(2 банана) , то в края на работния ден усещах как енергията и мотивацията ме напускаха!

И какво направих?

Чисто, ясно и просто! Отворих „50 Cаlibre“ на Grenade Nutrition с вкус на лимон и отсипах половината от пакетчето(1 порция) от добавката в шейкъра ми. Добавих и 200 мл вода. Разбърках добре напитката и на екс я изпих.
Вредни ли са протеините?
Приготвям напитката!
След 15 минути вече имах супер мотивация и енергия. Сложих си слушалките. Включих плеъра с любимите ми песни за тренировка и започнах да тренирам. Направих една невероятна тренировка, а потта се стичаше по тялото ми, въпреки, че бях по потник в хладната фитнес зала.
  • Придърпване на лост с широк хват пред врат(на скрипец): 6 x 10
  • Гребане с щанга от стоеж: 8 x 10
  • Гребане с дъмбел с една ръка: 4 x 10
  • Гребане от сед: 4 x 10
  • Мъртва тяга: 6 x 8
Ако и ти нямаш енергия за тренировка, то бих ти препоръчал да имаш винаги в джоба на чантата си не някоя от онези газирани енергийни напитки, които са всеизвестни на всички от рекламите. А именно „50 Calibre“. Не за първи път ползвам „50 Calibre“, както и съм го препоръчвал на приятели(мои тренировъчни партньори) с които сме тренирали заедно! И ефектът е Бууууууууууууууум!

Експлозивна енергия и мотивация

Ефектът е експлозивна енергия и мотивация!!! Но запомни! Пий го само в краен случай(не повече от 2-3 пъти седмично! Само когато нямаш и капка енергия за тренировка, а ти предстоят тежки клекове. Или пък желаеш да направиш личен рекорд! Ще се радвам и други да споделят своето мнение за този продукт от „тежката артилерия“ на Grenade Nutrition, Англия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *