Тренировка за гръб

Как направих супер яка тренировка за гръб, а бях на крачка да се откажа от нея!

Днешната тема я пиша и споделям директно от леглото(малко преди сън). Току що се прибрах от тренировка и реших, ей така по пижама да споделя как протече днешната ми тренировка за гръб, която за малко щях да пропусна. А тя ме чакаше на вратата!

Как да презаредиш батериите на макс в края на работния ден?

Денят ми днес протече в пътуване и срещи, и в 20.00 часа, трябваше да отида във фитнес салона и да тренирам за гръб. През целия ми ден белтъчините, които се старая да бъдат поне по 2 грама на кг/тегло си набавях чрез протеинови шейкове, защото така ми беше най-удобно. Въпреки, че през деня приех и малко въглехидрати(2 банана) , то в края на работния ден усещах как енергията и мотивацията ме напускаха!

И какво направих?

Чисто, ясно и просто! Отворих „50 Cаlibre“ на Grenade Nutrition с вкус на лимон и отсипах половината от пакетчето(1 порция) от добавката в шейкъра ми. Добавих и 200 мл вода. Разбърках добре напитката и на екс я изпих.
Вредни ли са протеините?
Приготвям напитката!
След 15 минути вече имах супер мотивация и енергия. Сложих си слушалките. Включих плеъра с любимите ми песни за тренировка и започнах да тренирам. Направих една невероятна тренировка, а потта се стичаше по тялото ми, въпреки, че бях по потник в хладната фитнес зала.
  • Придърпване на лост с широк хват пред врат(на скрипец): 6 x 10
  • Гребане с щанга от стоеж: 8 x 10
  • Гребане с дъмбел с една ръка: 4 x 10
  • Гребане от сед: 4 x 10
  • Мъртва тяга: 6 x 8
Ако и ти нямаш енергия за тренировка, то бих ти препоръчал да имаш винаги в джоба на чантата си не някоя от онези газирани енергийни напитки, които са всеизвестни на всички от рекламите. А именно „50 Calibre“. Не за първи път ползвам „50 Calibre“, както и съм го препоръчвал на приятели(мои тренировъчни партньори) с които сме тренирали заедно! И ефектът е Бууууууууууууууум!

Експлозивна енергия и мотивация

Ефектът е експлозивна енергия и мотивация!!! Но запомни! Пий го само в краен случай(не повече от 2-3 пъти седмично! Само когато нямаш и капка енергия за тренировка, а ти предстоят тежки клекове. Или пък желаеш да направиш личен рекорд! Ще се радвам и други да споделят своето мнение за този продукт от „тежката артилерия“ на Grenade Nutrition, Англия.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!