Кевин Леврон София 2023

Световно известния бодибилдър Кевин Леврон ще посети България през април 2023

Maryland Muscle Machine отново тръгват на световно турне! Започваме поредното издание на обиколката Kevin Levrone Tour 2023. Този път маршрутът за априлското му пътуване включва: Кьолн (Германия), Атина (Гърция) и София (България). Звездата на културизма Кевин Леврон ще посети последователно тези градове на 13-16 април, 18-19 април и София на 20-21 април 2023-та година.

Това споделя в новинарската си емисия официалният сайт за хранителни добавки на Кевин Леврон – www.LevroSupplements.com.

Kevin Levrone Tour 2023 … Bulgaria (20-21 април 2023г.)

Кевин Леврон е световноизвестен културист, постигнал огромен успех и в състезанията Мистър Олимпия. Той е един от най-добрите културисти на планетата. Последно е посещавал България през 2021-ва година, и тази година ще се върне отново в страната ни по покана на веригата фитнес магазини Fitness1.

Kevin Levrone sofia Bulgaria 2023 tour

Кариерата на Кевин Леврон в бодибилдинга започва много преди първото му посещение в България и оттогава се развива. Той е добре известен със своята отдаденост, дисциплина и упорит труд, които му помогнаха да стане един от най-добрите културисти в света. Посещенията му в България са източник на вдъхновение за много амбициозни бодибилдъри и фитнес треньори, тъй като имат шанс да видят невероятната му физика и на почти 59 години. И да се поучат от опита му от първа ръка. Както и да се запознаят с неговата серия хранителни добавки „Levro Supplements“.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ С КЕВИН ЛЕВРОН ОТ 2021

Тази година Кевин Леврон отново ще посети България с планове да помогне за популяризирането на фитнеса и навиците за здравословен начин на живот сред жителите на България. Той също така ще сподели съвети как да изградите мускулна маса бързо и ефективно, както и ще даде съвети относно храненето и добавките за тези, които търсят предимство в тренировъчния си режим.

И още за Kevin Levrone

Кевин Марк Леврон е американски професионален културист на IFBB роден 16 юли 1964 г. (възраст 58 години). Кевин Леврон е активен културист от началото на 90-те години на миналия век и е член на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB) от 1998 г. Той има значителни успехи в състезания като Mr. Olympia и много други големи международни събития.

Kevin Levrone

В допълнение към кариерата си в бодибилдинга, Кевин Леврон също е успешен музикант и блогър, който пише по теми за здраве и фитнес в своя блог. Той е високо уважаван както от спортисти, така и от фенове заради своята отдаденост на фитнеса, храненето и цялостното благосъстояние. Още информация за Кевин Леврон ще намерите в Уикипедия на следния линк: https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Levrone