Кевин Леврон София 2023

Кевин Леврон – еднa от бодибилдинг легендите на 90-те посети България по покана на Fitness1

На 20 септември 2021 година една от легендите на Световния бодибилдинг Кевин Леврон (Kevin Levrone) посети град София. Гостуването му бе по покана на верига магазини за хранителни добавки „Fitness1“. Fitness1.bg е официалният разпространител на неговата марка за хранителни добавки „Kevin Levrone“. Леврон е роден на 16 юли 1964 г. в САЩ. Той е американски професионален културист от IFBB, IFBB Hall of Famer, музикант и блогър. По време на своята професионална кариера се състезава в 68 състезания на IFBB.

Кевин Леврон е смятан за един от най-добрите културисти на 90-те години

Въпреки, че никога не е печелил престижната титла „Мистър Олимпия“, бодибилдинг легендата е спечелил 23 професионални състезания, като държи рекорда за най-много победи като професионалист от IFBB, докато Рони Колман не постави новия рекорд през 2004 година и този рекорд в крайна сметка беше счупен от Декстър Джаксън през 2016 г. с 29 победи.

Видео репортаж от гостуването на Kevin Levrone в България

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

Кевин Леврон, който е на 57 години е поредното доказателство, което показва, че правилното хранене и фитнеса са най-добрата комбинация, благодарение на която човек може да изглежда силен, с красиво тяло и видимо като младеж! Бодибилдин звездата започва своята професионална кариера в IFBB през 1991 г., след като завършва първи във финалите на NPC. След като се класира на 2-ро място в състезанието „Mr. Olympia“ през 1992 г., получaва тежка контузия през февруари 1993 г. Тогава той къса гръдни мускули, по време на тренировка бутайки с 600 паунда на лежанка. Повече за Levron ще намерите и в Wikipedia!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *