Най-добрата избелваща паста за зъби

Коя е най-добрата избелваща паста за зъби според Mister 3Hours! Black is White?

Беше края на август 2021 година, когато се запитах, ей така от раз… коя е най-добрата избелваща паста за зъби! Точно се бях завърнал от лятната си отпуска в съседна Гърция и ровех за есенен мъжки парфюм из любимия ми сайт с оригинална козметика за мъже и жени Parfimo.bg, когато попаднах на тази паста за избелване на зъби. Първото нещо, което ме грабна беше красивата й опаковка, включваща паста за зъби и четка… и нестандартно височка потребителска цена за паста за зъби, която беше намалена от 52.30 лв. на 38.00 лв. Хм! Това беше най-скъпата избелваща паста за зъби, която бях срещал на пазара. Зачетох се в описанието на продукта и разбрах, че пастата е произведена от Швейцарската компания „Curaprox“ основана през 1948 година.

Името на тази паста за зъби с избелващ ефект е „Black is White“ и както споделих родината й е Швейцария. Все хубави неща съм чувал за Швейцарските продукти и реших да я грабна.
Не се колебах изобщо в избора си, защото беше намалена и с 24%. Така че грабнах два комплекта и реших да поглезя зъбите си с паста, каквато никога не бях ползвал!

Но дали това е най-добрата избелваща паста за зъби? Нека ви разкажа за първите си впечатления!

Швейцарската марка „Curaprox“ е специализирана в производството на продукти с високо качество и прецизност за грижа на устната хигиена. С денталната козметика „Curaprox“ ще получавате най-добрата грижа за вашата уста… Или с други думи казано…

„Швейцарска премиум грижа за устната кухина“

Най-добрата избелваща паста за зъби

Ще нарека „Black is White“ – най-добрата избелваща паста за зъби, която съм срещал, защото:

  1. Black is White на Curaprox е изключително нежна за моите зъби. А зъбите ми са много чувствителни! Когато споделих, че съм си закупил избелваща паста за зъби, получих отзиви от потребители ползвали друга марка, че такива пасти за зъби били много агресивни и не се препоръчват за чувствителни зъби. Но тази агресия към зъбите тук я няма. Просто по бели зъби по нежния начин!
  2. Не съдържа агресивни материали;
  3. Вкусът й е мента и лайм;
  4. Относно цената? Хм… казват, че хубаво евтино няма. И все пак си заслужава да изпращаме зъбите си на СПА поне на всеки 4 месеца за по месец и половина поне! Усмивката е важна. А, красива усмивка без бели зъби… няма как!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

КЪМ ПРОМОЦИИТЕ В PARFIMO.BG - КЛИКНИ ТУК

Разбира се след като получих избелващата паста за зъби „Black is White“ отскочих и до сайта на производителя, където разбрах още, че: Пастата за зъби „Black Is White“ премахва нежно петна по зъбите. Тя е без избелващи агенти и без остри, абразивни съставки. Активният въглен в нея просто абсорбира непривлекателните, обезцветени частици, причинени от неща като пушене или червено вино. Също така и, че четката за зъби, която с предлага в комплекта от Parfimo.bg e… най-ефективната четка за зъби в света! И потвърждавам, че това е четката за зъби, която ми допадна най-много от всички ползвани към днешна дата.

За написването на този материал, допринесе и положителния заряд на д-р Есмералда Маринова (рядко срещан зъболекар в София) от който разбрах нещо много важно за миенето на зъбите. Запомнете го и вие читатели! И то e!

Паста за зъби Black is White на Curaprox

Търкайте с четката за зъби не само зъбите си, но и корените им (частта между устната кухина и венеца). Така стимулирате и кръвообращението на венците, както и премахвате микроби натрупани от храната. Мийте зъбите си на всеки три часа през деня! Хм! Чудесно допълнение към храненето ми на три часа с цел по-бърз метаболизъм и предпазване на мускулите от ефектите на катаболното състояние.

Също така попаднах и на още една мега оферта! Подаръчен комплект „Gillette Mach 3“ с 3 ножчета на цена само 12.00 лв.

Марката „Gillette“ е любимата ми марка за самобръсначки, а „Gillette Mach 3“ e моделът, който най-много ми допада! Първото си запознанство със самобръсначка на „Gillette“ направих, когато бях абитуриент през 1996=та година. Беше един от подаръците, въпреки, че още нямах брада! 🙂

Самобръсначка Gillette Mach3
ВЗЕХ Я САМО ЗА 12.00 ЛВ / КЪМ ПРОМОЦИИТЕ В PARFIMO.BG - КЛИКНИ ТУК

Също така имам една много интересна история за самобръсначка на „Gillette“, която се роди докато бях във Френския легион. Някой ден ще я споделя в блога си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *