Ревю на книгата „Тайните на моя успех“ на Арнолд Шварценегер
Блог, Тест блогър ревюта

Ревю на книгата „Тайните на моя успех“ на Арнолд Шварценегер

Книга за фитнес

Книгата „Тайните на моя успех“ излиза от печат през 1993г. с 240 страници

„Тайните на моя успех“ на Арнолд Шварценегер беше първата книга, която прочетох още през 1993 година и нито една друга книга на такава тематика, не ме зареди с толкова мотивация, колкото нея.
Именно и по нея започнах да тренирам в домашни условия, защото в селцето, където живеех, нямахме фитнес зала.

Какви са „Тайните на успеха“ на Шварценегер

Тази книга е четиво, което би било чудесно да прочете всеки, който се захваща с изграждането на красиво тяло.

Текстът в този невероятен учебник, който вече е тотална рядкост да срещнеш на книжния пазар е написан на лесно смилаем език и презареден със заразителна и позитивна мотивация.

Тренировка за мускулна маса

Когато започнах да тренирам по тази книга… аз М. Гергов бях 45 кг(снимката със синьо очертание), след това 60 кг, 75 кг, 85 кг и разбрах, че нещата са лесни, но изминах много пътища

А именно мотивацията е един от основните фактори, който ни е необходим да започнем пътя към красивите форми и да го следваме цял живот.
И не на последно място да бъдем пример за новото поколение.

Открих за себе си формулата на успеха в три неща: увереност в себе си, визуализация на успеха и интензивна работа. Много хора знаят тези принципи, но не са много тези, които ги прилагат.

Още в края на 60-те знаех, че съм победител. Знаех и усещах, че съм роден за велики неща. Може би хората ще кажат, че този начин на мислене звучи твърде нескромно. Съгласен съм и сигурно е така.
Но скромността е дума, която не се отнася за мен по никакъв начин.
И надявам се винаги да е така. / Арнолд Шварценегер

В следващите редове ще споделя още няколко фрази на Арнолд, които е добре да не забравяме и да следваме всеки ден и след тях преминавам към ревюто на книгата с 240 страници.

„Всички ние имаме голяма вътрешна сила. Тази сила е вярата в нас самите. Това наистина има огромно отношение в това да си победител.

Тренировки за начинаещи

„Тайните на моя успех“. Книгата с която започнах тренировки и аз М. Гергов

Тренировките и спорта са нещо като отдушник за потиснатите ни енергийни източници, създадени от стреса, напрежението и притеснението. Тренирайки, ние тонизираме „духа“ и подобряваме значително състоянието на тялото си, и засилваме неимоверно мотивацията си.
Трябва да си поставим цел и всеки ден да работим по нея.
А когато я постигнем – не трябва да спираме, а да си поставим нова цел. Трябва да сме готови и да се провалим, защото не можем винаги да печелим. И не трябва страхът от провал да ни пречи да вземаме решения.

Всеки ден, трябва да правим добро и на другите. Това ще ни донесе повече удовлетворение от всичко друго, което правим. Помагайте на другите, и давайте нещо в замяна, когато помагат на Вас!“

Преглед на книгата в няколко страници

Още отваряйки първата корична страница на „Тайните на моя успех“ ще се сблъскате с огромния надпис „Професионално ръководство за мускулно развитие“. И това е един изключително важен учебник за всеки начинаещ, а и не само.

Книга за фитнес най-добра

Най-добрата и мотивираща книга за фитнес

Преминавам към страница 6 в която веднага ме грабват поредните истини през които съм преминал и аз.

Искам да ви уверя, че всеки може да развие внушителни мускули и да оформи своето тяло. Когато започнах да тренирам, аз бях слаб и висок. Много хора, които ме виждат сега, смятат, че съм роден с големи мускули или че съм ги наследил. Истината е обаче, че трябваше да тренирам много усърдно за да достигна сегашната си форма на развитие. Вие никога не ще узнаете, какъв е вашият потенциал, ако не започнете да го „търсите“.

Тренировки за начинаещи

Истината за постигане на успехи

Начинът, по който всяко упражнение влияе върху човешкото тяло, е забележително явление. Ще бъдете изумен от трансформацията вашето неразвито тяло в мускулеста, набраздена, атлетична и красива физика.

Методика на упражненията

Правилното изпълнение и на упражненията, постоянството и прогреса са най-важната част от всяка тренировка, а ето и какво споделя Арнолд.

Тренировката за развитие на мускули може да се сравни с ходенето на училище за подобряване развитието на ума. Вие не може да увеличите знанията си, ако стоите в един и същи клас години наред. Трябва да прогресирате. Упражненията без свободни тежести и с тежестта на тялото могат да се прилагат в началния етап на изграждане на вашето тяло. Ако желаете да постигнете пълния потенциал, трябва да преминете към следващия етап – тренировката със свободни тежести(щанги, гири, дъмбели).

Вашата възраст за започване на тренировки

По време на работата ми с клиенти из Софийските фитнес зали, не веднъж ми е задаван и на мен, именно този въпрос – на колко години е добре да се започне фитнес. Отговорът ми винаги е бил, че може и от 5 годишна възраст, а могат и хора на 55+ годишна възраст, защото едно от хубавите неща на нашия спорт – фитнеса е, че всяка една тежест може да се дозира дори с грамче. А ето, какво споделя и Арни!

Фитнес и културизъм книга

Част от страница 9

Можете да изградите мускулите си независимо от вашата възраст.
Дори мъже на 40-50 годишна възраст, които тепърва започват, могат коренно да променят формата на тялото и здравето си.

Как да започнете и как да си осигурите истински напредък

Едно от най-важните условия за старт е мотивацията, която със сигурност ще намерите в книгата „Тайните на моя успех“. В нея ще научите много тънкости, лесно смилаем текст без латински наименования и други излишни неща, които отнемат от енергията ви и объркват.

Ще научите как да се храните и кога, и за какво е необходима храната.
Как да тренирате в домашни условия с подръчни материали и как да тренирате във фитнес залата(описани са примерни тренировъчни програми с текст и снимки).

„Тайните на моя успех“, 1993г. с 240 страници

За въпроси ползвайте – тел. 0893 889 768

Може да поръчате книгата посредством системата „Fiverr“:

Лично аз Мартин Гергов смятам, че това четиво е задължително за всеки начинаещ и всеки истински привърженик на „Старата школа“ по фитнес и културизъм. Школа, която ще ви даде здрави основи върху, които да градите тяло, дух и успехи и нито една нова школа няма да ви даде.

Игра с награда – книга „Тайните на моя успех“

Надявам се, че ви е харесал този материал и една малка много малка част от истините(останалото ще разберете в книгата, която е в размер на 240 страници – текст и снимки), които споделих.

А сега е време за играта ми в която един от участвалите и изпълнил условията ще спечели тази книга, която въпреки годината си на издаване – 1993г. е напълно нова.

Най-добра книга за отслабване

Условия за участие:

1. Споделете тази публикация в личния си фейсбук профил;
2. Оставете коментар чрез формата за коментари по долу като продължите изречението:
„Фитнесът за мен е…“.

Краен срок за участие в играта: 15.09.2016г. Печелившият участник ще бъде изтеглен чрез томбола и уведомен на е-мейла, който е въвел във формата за коментари на 16.09.2016г.

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

8 коментара

  • Теодора Зафирова
  • август 13, 2016

  Фитнесът за мен е нещо, което ще започна след края на лятото и определено тази книга ще ми е от голяма полза.

  Отговор
  • Недко Илиев
  • август 16, 2016

  Фитнесът е начин на живот.

  Отговор
  • Ангел
  • август 20, 2016

  Фитнеса за мен е начин на живот

  Отговор
  • Марин
  • август 31, 2016

  Фитнесът за мен е мястото в което буквално живея !

  Отговор
  • Ivan
  • септември 7, 2016

  Фитнесът за мен е… Място, в което се зареждам с енергия и се чувствам супер. 🙂

  Отговор
  • Невяна
  • септември 9, 2016

  „фитнесът за мен е начин на живот“

  Отговор
 1. Книгата „Тайните на моя успех“ ПЕЧЕЛИ: Марин(m_ma*****@abv.bg) . Благодаря на всички участвали в играта.

  Отговор
  • Марин
  • ноември 2, 2016

  Имате поздрав и благодарност от синът ми, комуто подарих спечелената от Вашата лотария книга „Тайните на моя успех“ !
  Малкият тренира сега вдъхновено по плановете на Арни.

  Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.