Кога отварят фитнесите в България 2021 година

Кога отварят фитнесите през 2021 г. в България? И защо е нужно да са отворени!

Кога отварят фитнесите в България през 2021 година след като бяха затворени по решение на министъра на здравеопазването и компания? Въпрос, който измъчваше огромна част от здравото население на България. Въпрос, който изобщо не трябваше да влиза в историята на най-рекламирания „вирус под съмнение“ в Света и изобщо по принцип! Фитнес залите се нареждат в една линия с лечебните заведения, дори ги задминават в известна степен. Също така фитнесите превъзхождат религиозните храмове, защото нашето тяло е нашият храм!

Здрав дух в здраво тяло! Тялото е инструмент на който душата свири и още, и още притчи по темата в които има огромна истина. Кога отварят фитнесите, но не само в България, но и в цял свят е важен въпрос и изобщо не трябваше да се стига до него! Защото да попитам с какво ще излекува религиозният храм например – човекът с наднормено тегло или как ще го направи по силен физически и психически дори! Там се проповядват други неща, но за да бъде човек в добро здраве, трябва да започне да спортува правилно, да се храни правилно, да бъде позитивен и разбира се да обича истински!

Кога отварят фитнесите в България през 2021-ва?

Преди да публикувам информация по темата „Кога отварят фитнесите“, ще споделя моята си формула за щастлив приказен живот! Започвам с темата – фитнес!

Фитнес

Представете си, че сте един продукт на пазара… например ябълка. И тази ябълка е една смачкана, увяхнала, накацана с мухи. До нея стои друга ябълка – свежа. Коя ще вземете? Разбира се, че свежата!

Така е и с тялото ни. За да го поддържаме свежо, симетрично красиво и енергично е необходимо да спортуваме във фитнес залата. Да във фитнес залата, защото благодарение на фитнеса (упражненията с тежести) можеш да натовариш всяка една мускулна група до точност дори с грамче.

Кога отварят фитнесите
Фитнес „Pulse“, Ring Mall

Кога отварят фитнесите в България? Но преди това да споделя следващата стъпка – Диети!

Още малко и ще споделя, кога отварят фитнесите в България! Но само с тренировки във фитнеса не става. Нужно е и да се възстановяваме правилно. Т.е. да се храним правилно. Т.е. Диети! Но правилното в случая е правилен хранителен режим за отслабване или пък за мускулна маса. Представете си един автомобил, който постоянно го карате, но не му добавяте качествено гориво, масло, вода и други консумативи! Не изчакате да загрее преди да потеглите в студените зимни месеци. Какво ще се случи с него? Разбира се, че частите му ще започнат да се износват или пък ще спре. Така е и с нашето тяло! Но докато части за автомобила можем да си купим лесно… не така стоят нещата с частите за тялото ни!

Позитивни емоции

След като започнем да тренираме фитнес (най-вече с базови упражнения и крос след тях) и да се храним правилно! Уоу точно така! Ще започнете да харесвате тялото си, а това ще го забележат и околните. Тогава ще започнете да отключвате в себе си позитивните емоции.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

И се обграждайте най-вече с такива хора като вас – позитивни, защото така ще се разреждате взаимно. По този начин започвате да изграждате и вътрешната си красота. Затова, когато ви се случи нещо хубаво, дори и да е мъничко… споделете го, защото то може да спаси дори човешки живот. Или пък да постави началото на нещо друго хубаво!

Любов

И представете си, че вече имате красиво тяло, позитивните емоции във вас преливат. И, какво ни остава от тук нататък? Разбира се, че отключваме любовта и започваме да търсим себеподобни! Темата за любовта е доста дълга! Така че, ако желаете да се запознаете с моите уроци на тема любов, но истинска – посетете раздел „Любов“ в блога ми!

А сега е време да разберем, кога отварят фитнесите в България?

Предполагам разбрахте, защо е важно фитнес залите да бъдат винаги отворени, каквото и да става. Те са храмове на здравето и груба грешка беше затварянето им по която тема говорих!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Фитнес залите ще бъдат отворени в началото на февруари 2021 година, стана „ясно“ след среща между министрите на здравеопазването и спорта с представители на фитнес бранша в петък. По думите на Бойко Борисов- фитнесите ще отворят на 4-ти февруари 2021 година. / Източник: Svobodnaevropa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *