Виж Колко Грама Мазнини Изгаряш Дневно

КалориметърСъс сигурност всеки, който се е зарекъл, че ще се пребори с подкожните мазнини си задава един много важен въпрос.
Колко килограма ще отслабна след един, два или повече месеца? Труден въпрос!

Всъщност беше труден въпроса преди, а чудесната новина е, че вече ще знаете не след колко месеца, колко килограма мазнини ще свалите, а много повече.
Ще виждате колко грама мазнини изгаряте всяка секунда или минутка в зависимост от темпото с което се движите без значение дали сте на пътеката или сте на шопинг терапия или пък просто се разхождате.

Единственото, което трябва да знаете е, че колкото повече калории изгаряте, толкова повече мазнини ще изгорите, и така дори може да кръшнете от диетата си.

НАЙ-НОВИЯ ФИТНЕС ХИТ НА ПАЗАРА! 3D КАЛОРИМЕТЪР

Да именно това е най-новото изобретение, което от месец е вече и на българския пазар.
Със сигурност сте запознати с калориметрите, но това което го отличава от всички останали е, че освен всички показатели като скорост на движение, изминати километри, брой крачки, време, производителите са добавили и показател за изгорените мазнини, както и един перфектен дизайн.

Това „чудо“ наистина е много добро и лично аз вече го тествах, и надявам се да сте разбрали, че публикациите на страницата ми са на база личен опит, и не бих изневерил да ви представя нещо от което лично аз не съм доволен.

КАЛОРИМЕТЪР JOG STYLE HJA-300 С 3D СЕНЗОР

КрачкомерНай-новия хит на пазара! Калориметър Jog Style HJA-300 С 3D Сензор – произведен от OMRON Healthcare – лидер в областта на медицинското оборудване за терапия и контрол на здравето.

Идеалният партньор с който ще знаете всеки един момент, когато се разхождате навън или в офиса, колко калории сте изгорили. Дори да хапнете нещо богато на калории, няма да е проблем да ги изгорите с точност благодарение на Калориметъра Jog Style HJA.

С него ще знаете, колко калории изгаряте всеки ден, а колкото повече изгаряте от колкото приемате, толкова по бързо ще изгорите досадните мазнини.

Измерва Вашата активност при джогинг и ходене:

Режим джогинг:
– Времетраене на бягането
– Пробягано разстояние
– Изгорени калории при джогинга
– Средна скорост

Режим ходене:
– Дневно направени крачки
– Часовник
– Изгорени мазнини дневно
– Памет за 7 дни назад

Още информация за продукта „Jog Style HJA 300“ ще намерите на официалната страница на компания „Omron“ на уеб адрес: http://www.omron-healthcare.com

Калориметър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *