Изненада с лосиони за тяло на Roberto Cavalli, Lacoste & Nivea! Грабнах ги на супер цена.

Лосион за тяло Lacoste

Парфюмните лосиони за тяло са сред любимата козметика на жените, както и на мен! 🙂
Те хидратират кожата и я правят гладка, мека и с приятен аромат. Чудесни за ежедневна хидратация и се нанасят след душ, защото тогава кожата е чиста, и полезните съставки се усвояват най-добре.

Спрях се на лосионите за тяло на марките „Roberto Cavalli„, „Lacoste“ и „Nivea„. Точно по това време, а и днес (4/11/2020г) те са с отстъпка от 30-31-34%. Мястото е най-добрият за мен онлайн магазин за козметика Parfimo.bg.

И още за новите ни парфюмни лосиони за тяло!

Парфюмните лосиони за тяло „Roberto Cavalli Paradiso Assoluto“ и „Lacoste Pour Femme Timeless“ са с уникални женствени парфюмни аромати. А „Nivea Coconut & Monoi Oil“ остана за мен, защото според мен е унисекс!

Лосиони за тяло Roberto Cavalli и Lacoste

Лосионът за тяло „Nivea Coconut & Monoi Oil“ е с кокосово масло и масло от Маной, познато и като „Свещеното масло на Таити“. Маслото от Моной се прави от таитянска гардения като се накиснат цветчетата й в кокосово масло.

С лосионите за тяло ще се насладите на деликатната грижа на масла в бързо попиващ лосион. Лосионът за тяло с масла се грижи за кожата, като я подхранва в дълбочина за около 24 часа.

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *