Любовен съветник – онлайн! Намери ли любовта на живота си?
Блог, Любов и връзки

Любовен съветник – онлайн! Намери ли любовта на живота си?

Аз съм Мартин Гергов и любовният ми живот винаги е бил и ще продължава да бъде много важен за мен. Но дълги години имах отношения с жените, изпълнени предимно с болка и трудности. Най-вече ми липсваше необходимото внимание, нежност, усещане, че съм истински желан мъж. Не говоря за сексуалното внимание, а за любовта! Има огромна разлика!!!

В началото трудно казвах НЕ и съответно се съгласявах на дейности и условия, които не ми харесваха, само и само да не се разделим. С годините, благодарение на тежките уроци, които научих и доста от тях преговорих разбрах много неща за любовта, секса и като цяло за истинската любовна връзка.

Имам огромното желание все повече и повече жени и мъже да имат своя(та) любящ(а) до тях. Вярвам, че обичаният партньор е по-добър, по-щедър и може да донесе щастие на всички покрай себе си! Универсални отговори няма, но има базови и на база моята болезнена и дългогодишна предишна „практика“ (токсични връзки), искам да помогна на все повече хора да се свържат със своята истинска любовна половинка.

Ето с какви съвети мога да ви бъда полезен – онлайн (по вайбър или по телефона)?

 • Как да не попадате в токсична връзка (отношения от които ви боли);
 • Как да излезете от токсична връзка (да се справите с манипулацията, страха, насилието физическо и/или психическо);
 • Къде и как най-лесно да открием своята половинка;
 • Какво да правим на първа среща;
 • Какво ще рече лично пространство във връзката и необходимо ли е наистина то;
 • Приятелство с бившите – кога да и кога – не;

И, каквито други въпроси имате по темата любов – ще се радвам да ги коментираме онлайн! (разговорът ни остава в пълна конфиденциалност)

Преди да ме потърсите за помощ на тема любовни връзки, препоръчвам да прегледате и публикациите ми по темата в раздел „Любов“ на блога ми. Разбира се може и преди това! И не се притеснявай от нищо – сподели ми всичко, каквото те мъчи! Целта е да бъдеш щастлив с партньора си, защото любовта е по важна от всичко. Защото любовта, която може да даде един мъж на една жена, както и обратното – никой друг не може да даде!

Ще ви споделя лични истории, които никъде не са публикувани и ще разберете през какви трудности съм минал в името на любовта.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ВСИЧКИ (21 СТАТИИ) НА ТЕМА ЛЮБОВ - КЛИКНИ ТУК

За да запишете час за съвет с мен по телефона или вайбър попълнете формата за регистрация по долу или се обадете на тел. 0893 889 768!

Попълнете и изпратете формата

Въведете вашето име и фамилия
Въведете вашия е-мейл адрес за получаване на отговор
Въведете телефон за връзка с вас
Кликнете върху квадратчето за да отбележите темата на вашето запитване
Опишете вашето запитване по темата
Въведете вашата възраст към днешна дата
Въведете вашето тегло в килограми и ръст в сантиметри
Кликнете върху менюто за да се отвори
Заплащането се извършва онлайн, посредством Fiverr.com. Ще бъдате прехвърлени автоматично след натискане на бутона "Изпрати сега".
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. След натискане на бутона "Изпрати сега" - ще бъдете автоматично препратени към връзка за плащане във Fiverr.com / В случай, че имате въпроси - позвънете на тел. 0893 889 768

фитнес инструктор в град София

Вземи книгата за тренировки у дома. Кликни тук!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

One Comment

  • Чанко
  • май 9, 2020

  Преди да се свържа със теб батко Мартине бях много зле отчаян и безсилен но ти ми помогна много със съвети, които няма да забравя и ме избави от това мъчение което ме мъчеше толкова време. Тази токсична льубов която ме мъчеше толкова дълго време!
  Много ми помогна разговора с теб. Промени представата ми за жените, които обичат и които са използвачки, и който са безсърдечни и курви с извинение казано.

  Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.