Маникюр за мъже

Новият маникюр за мъже! Хигиеничен маникюр VS Фешън маникюр? [Видео]

Мъжки маникюр е днешната ми тема! Маникюрът и педикюрът са еднакво важни и за мъжете и жените, и за момичетата и момчетата. И уважаеми мъже и момчета, крайно време е да проумеете, че това не ви прави по малко мъже! Както е важно да поддържате прическата, брадата, мустаците, тялото си, също толкова важно да се поддържат спретнати и чисти нокти. И все пак след като преди година реших да направя update на познатия ви хигиеничен нокът, като го превърнах в красив и сексапилен маникюр за мъже. И след като направих стотици проучвания по темата за или против носенето на фешън маникюр за мъже сред колеги, приятели и случайно срещнати лица!

Маникюр за мъже

Ето, че днес реших да грабна микрофона в ръка и да поразпитам още хора по темата и да събера повече мнения. Като дестинация избрах площада на НДК, където не успях да направя много интервюта поради проливния дъжд, който се изля 15 минути след като стартирахме интервютата! И все пак! Вижте повече по темата във видеото ми.

Мъжки маникюр на безименния пръст Vs маникюр на малкия пръст

Да имаш фешън мъжки маникюр на безименния пръст е като да имаш часовник или пък пръстен. А някои жени го сравняват и като модерен автомобил. С други думи казано този маникюр е едно малко бижу, което със сигурност ще внесе позитивизъм в живота ви.
Ще се почувствате над нещата и разбира се ще придаде още по добър завършек на красивата ви визия!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ОТ СПОДЕЛИ С MR. 3HOURS - КЛИКНИ ТУК

Предполагам разбрахте, каква е огромната разлика между познатия ви от миналото маникюр на малкия пръст (нар. хигиеничен нокът) и ъпдейта му.

И, ако все още се колебаете дали да добавите към аксесоарите си и това модерно бижу, поради реакцията на хората около вас! Хм! В проучването ми попаднах на Холивудски звезди, които имат подобен нестандартен маникюр. Но същият е наистина хепи 🙂 . Вижте тук: 20+ Famous Men Who Are Totally Okay With Donning Painted Nails in Public (brightside.me)

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!