мерилин менсън

Мерилин Менсън е музикантът, който заема челни позиции в моята класация

Мерилин Менсън е сценичното име на американският музикант Брайън Уорнър. Може би в буквата „М“ има нещо магическо. Да вземем имена като Мерилин Менсън, Майкъл Джексън, Мадона… и Mr. 3Hours(Мартин Гергов) например 🙂 . Дори на първото си Световно първенство по силов трибой аз излязох на музикален фон, който беше една много известна песен на Майкъл Джексън. Но тогава не бях чувал нищо за Мерилин.

Може би затова и тримата са ми любимци, но Мерилин Менсън заема върха!

Майкъл Джексън ме грабваше със съчетанието на танц и музика в едно, чийто стил е неповторим. Мадона пък, хм… към нея симпатиите ми, най-вероятно се отключват поради любовта й към фитнеса. Не веднъж тя е демонстрирала и продължава да демонстрира най-яката фигура, която има сред всички певици от световен ранг. Ясно е, че може да пее, както и, че клиповете й са зрелищни!

мерилин менсън
Снимка от: http://loudwire.com

Мерилин Менсън ме грабва обаче с безразличието си към хората, които не заслужават неговото величествено внимание. Няма да коментирам кои са те, но не са никак малко. Мерилин за мен е интелигентен човек, твърдо вярващ в себе си и това го доказва, заявявайки „омразата“ си към религията в която определено вижда повече отвратителни неща, отколкото хубави.

Бившата му жена Дита фон Тийз говори за него като за искрен и страстен човек. И най-вероятно това е така, защото тя го е познавала най-добре.

Повече от моите коментари за Мерилин Менсън, надявам се сте научили във видео материала в началото на публикацията! Още информация за Мерилин ще намерите на официалния му уеб сайт – http://www.marilynmanson.com

P.S. Мерилин Менсън е и моят първи гост в новия дизайн на виртуалното ми студио, като записът направих на 25 февруари 2018г. през нощта(около 4.30 часа).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *