мъжка тениска

Две упражнения, които ще изпълнят от раз с мускули любимата ви лятна тениска

Мъжка тениска, но яка и ако може с някоя секси кака, нали! 😉 Ами да! С настъпването на лятото идва и времето, когато нахлузваме… презервативите! Опааа… дай наново! С настъпването на лятото идва и времето, когато нахлузваме готините тениски, а хормоните ни започват да бушуват много повече, отколкото през зимата и пролетта! Което пък ни предразполага да напомпим много по лесно мускулите си.

Днес ще ви запозная с две базови упражнения, които ще изпълнят с още повече сексапил любимата ви лятна тениска. Аз вече взех своята такава и това е тениската с която ще ме видите във видео материала по долу. Тази мъжка тениска със сигурност е доста секси и ще се хареса на голяма част от мъжката половина.

Да налеем любимата си мъжка тениска с повече мускули и сексапил!

И след като разгреем цялото тяло, пристъпваме към първото упражнение за експресно добавяне на сексапил!

Неговото име е „Вдигане на щанга от хоризонтален лег”.

  • Изключително важна забележка!

Спускайте лоста точно до ключиците, а не до зърната, както е разпространено масово по видеата за вдигане от лег или пък сред фитнес инструкторите. Така се получава много по добро натоварване в максимална дълбочина на гръдните мускули. Ако се колебаете – пробвайте и сами ще усетите разликата.

Така ще падне работната тежест с която сте тренирали преди, но пък ще натоварите мускулатурата много, ама много по яко.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако сте по напреднал направете осем работни серии по 8 повторения с помощ от тренировъчен партньор. И тениската ще стои на тялото ви с „едни гърди напред” по тотално различен и още по грабващ вниманието начин, отколкото преди да се изпомпите.

И напред към упражнение номер 2 – Сгъване на щанга за бицепси от стоеж!

Тук правилото е следното! Захващате щангата на широчината на рамене, т.е. ръцете ви трябва да са успоредни. Изнесете ги леко напред за да може центъра на тежестта да падне точно в центъра на бицепсите. Поемете си въздух и започнете да сгъвате плавно, като не достигате точките в които мускулите си почиват.

кликни тук за повече информация за тази мъжка тениска модел 2018

Виж цената на тениската - кликни тук

Отново 8 работни серии по 8 повторения на макс за напредналите ще повишат обиколката им поне с 2-3-4 сантиметра, а може и повече. Така ще добавите към „едни гърди напред” и „едни бицепси напред” , които ще изпълнят ръкавите.

Виж снимки от фотосесията ми с мъжка тениска „Religion“ (кликни на снимките за отваряне в голям формат)

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8523″]

Правете упражненията веднъж или не повече от 2 пъти седмично. Ако сте тренирали правилно, трябва да имате яка мускулна треска, особено на гърдите. На следващия и на по следващия ден(между 24-тия-36-тия час мускулите ви ще бъдат още по изпомпани).

За да сте сигурни за размера си, споделят от екипа на „Red Point“ :

Ползвайте опцията ни/филтър метърче, с която всеки клиент много лесно може да определи желания размер, дори по категория.

Виж още тениски от „Red Point“ модел 2018:

мъжки тениски 2018

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *