Един ден в „Legion Run Bulgaria 2018“ със спец взвода на безалкохолна бира „Birell“ от Carlsberg Bulgaria

legion run 2018

Понякога всичко, от което имаш нужда, е свежо начало. Животът е изпълнен с колебания и голяма част от хората, доверявайки се на страха, изтърват безценни моменти. Именно затова моят съвет е да бъдете предпазливи, но не и страхливи. И един от тези безценни моменти беше участието ми в специализирания взвод „Birell“ на „Carlsberg Bulgaria“ на най-якото състезание на което съм бил… „Legion Run 2018“, www.legionrun.com.

Legion Run 2018 е състезание, чиято цел е да изпиташ себе си физически и психически

Всичко започна така… един ден получих телеграма от капитан Симона Любомирова.
В телеграмата пишеше, че взводът им има нужда от подкрепа за „Legion Run 2018“.
Имах на разположение само 2 дни, разстоянието, което ме делеше беше около 720 км(отиване и връщане) , а бях и на работа! Трябваха ми точно… не повече от 5 минутки за да реша.
И отговорът беше „Да“… може да разчитате на мен, капитане!

част от отборът на legion run 2018

Част от воините на взвода „Birell“ се събрахме и щракнахме първото си селфи, малко преди да ни приемат в „Legion Run 2018“ в село Кътина, Софийско!

„Винаги съм ценял безценните моменти. Това са най-скъпите моменти в живота и изтървеш ли ги, не успееш ли да запалиш от искрицата безценния огън, който търсиш! Ти си пълен страхливец, който най-вероятно носи и червен конец против уруки, лее си куршум… или пък си материална акула!? Всъщност тези моменти читателю, не може да си ги позволи дори и най-голямата материална акула, защото се страхува от безценното и още по лошо… тя не го цени! Но на коя „безценна“ личност са й нужни акули… Аз не познавам такава!
Най-яко е, когато животът ти е изпълнен с „делфини“! Съгласни сте, нали?“ 🙂 / М. Гергов

И „Legion Run 2018“ започна…

Тръгнахме от сборен пункт храм „Александър Невски“ в гр. София. Мястото на което беше разположен „легионът“ беше село Кътина (на 25 км от центъра на София град). Всъщност вижте видео материала с част от взвода ни(другите ни чакаха на място) .

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

След като някои от нас си поставиха маскировъчен грим в специалния за отбора автобус, а други решиха да се доверят на натуралната си красота… ето ни и сред 5.000-те участници в „Legion Run 2018“.

Положихме „легионерската си клетва“, капитан Любомирова пък раздаде униформата и започнахме с разгрявка за „Legion Run 2018“!

„Никога не забравяй загрявката, защото тя е най-важната част от тренировката“ – ми казваше професор Павел Добрев от Национална Спортна Академия „Васил Левски“. Ако не си загрял добре, можеш много лесно да си направиш травма, а от там да няма и тренировка!

legion run 2018 униформа

Така, че след като си щракнахме поредното селфи с чистичките дрешки(нямаха нищо общо като цвят в края на мисията) , пристъпихме към загрявка на цялото тяло на метри преди старта!

И в 13.20 часа стартът на „Legion Run 2018“ бе даден!

Битката с 5 километровото трасе започна с лек крос в пресечна местност под наклон, а след 1 километър преминахме и през първото препятствие – да прегазим през една рекичка. Това беше най-лесното препятствие.

Последваха препятствия, които ставаха все по трудни, и по трудни. Все по опасни, и по опасни. Препятствия пред които, трябваше да включиш взривна сила, издръжливост и здрава психика! Всичките препятствия бяха равни и за мъжете, и за жените. Така, че скъпи дами… моля ви… до тук с лигавите под материален знаменател оправдания от сорта на „Мъжът е по силен от жената“ , „Мъжът е главата на семейството“, „Мъжът, трябва да издържа жената“ и прочее глупости на търкалета. Мъжът и жената, трябва да бъдат едно цяло… както искате така ме разбирайте! Когато единия има нужда и не може да се справи, му помага другия… без значение дали е от мъжки или женски род. Ето и видео материал с част от препятствията.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

По правилник имаш право да пропуснеш препятствие, но лично аз не пропуснах нито едно. Някои от препятствията бяха с повишена опасност, като още повече съдействаше за опасността и дъждът, който започна да вали.
Най-опасното за мен препятствие беше скокът от 2,5-3 метрова дървена постройка към хлъзгава хоризонтална тръба (трябва да се хванеш с ръце и изтървеш ли се… уау!).

Висок адреналин по 5 километровото трасе… и за малко сватба! 🙂

На първото препятствие изчаках взвода, на второто също… и реших да пробия път напред сам. Така след няколко препятствия се запознах с едно момиче от друг отбор. Всъщност някой, трябваше да я носи… и понеже нямаше достатъчно мъже от техния отбор… реших да помогна!

Естествено спечелих симпатиите й, придружени и с готини коментари относно визия и интелект, и последва въпросът: „А ти имаш ли си приятелка, защото търся на моята приятелка мъж?“.

– Уау, готин въпрос 🙂 … НЕ – отвърнах аз! А тя радостно се развика на своята приятелка „Хееееййй… намерих ти мъж, намерих ти мъж“. Но нейната приятелка се притесни(или пък не й допаднах… на „вкус“… все пак целия бях в кал 😉 ) и… искрата на аха… да пламне огънят на любовта… се загаси! Така, че внимавайте с искрите!!! 🙂

birell безалкохолна бира

След като приключи състезанието, настана време за душ, както и да презаредим батериите с протеини и безалкохолна бира „Birell“ . Щастлив съм, че бях част от отбора на „Carlsberg Bulgaria“. Спечелих много безценни моменти и нови приятели!

Още снимки от „Legion Run Bulgaria 2018″…

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8853″]

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *