Навършвам така наречената „Христова Възраст“. Времето Лети!

Христова възраст

Хората стават „хора“ след като навършат Христова възраст (33 годишна възраст). Според някои сведения точно в този момент умът ни вече е хладен, а сърцето горещо. Именно днес 18.05.2012г. навършвам 33г. Христовата възраст не позволява да хвърляш на вятъра мисли, емоции, чувства. Сега те стават като скъпоценни перли, отгледани в многогодишна мида, която току що са отворили и дарили завинаги на теб. Точно от сега енергията в начинанията стига за важни решения и стъпки, които са сериозно обмислени, а действията са отработени и премерени.

Нищо излишно. Приятелите стават по-малко, поради което всеки контакт, реален или виртуален, ти става особено скъп, тъй като вече си се научил да не пускаш никого в своя личен живот.

Христова възраст – диктува да бъдем себе си!

В тази наречена „Христова възраст“ се прощаваш с последните си илюзии за лекотата в отношенията и възможността за нереално и маскарадно съществуване. Няма как да не публикувам и нещо на което попаднах, сърдечно харесах и реших да включа в публикацията по случай празника! Прочетете го, запомнете го завинаги. Не погубвай себе си! Животът не е даден за това приятели! Бъдете истински, а не… „Изкуствени хора, скрили се под фалшива външност с гордо вдигната глава – лицемери, хора без сърца и души. Мислещи се за богове. Празни същества! Индивиди изградени от комплекси! Живеещи в помия от простотия и лъжи! Криещи се под измислени маски! Маскарад абсолютен, който скрива истинската им същност. Маска, заключваща душите и сриваща тяхната индивидуалност.

И продължавам по темата за Христовата възраст…

За какво е всичко това? Толкова ли ни е страх да бъдем себе си? Винаги идва денят, в който ще станат прозрачни мислите и чувствата, действията, но ще сме изгубили повече от този фалш и лицемерие. Постоянно ще идват нови хора, а старите ще си отиват видели фалшивата фасада. Тези фалшиви хора ще ни разбият сърцето! Ще се подиграят с нашата чувствителност! Ще се възползват от нашите слабости! И това не трябва да се допуска, особено когато навършим Христова възраст!

Христова възраст

Е, ние другите може да се опарим малко, но това не означава, че трябва да се откажем. Падаме, но ще станем, ще се отупаме и ще продължим напред. Леко по-пораснали и осъзнати от преди. Болката и трудностите ни учат на най-големите уроци в живота. Наранени, но истински! Нужно ли е да се превръщаме в мижитурки? Нужна ли е тази арогантност, това лицемерие? Лъжи, тъпчи, мачкай и ще успееш. Кой го казва това? И в кое ще успееш? В погубването на самия себе си! В загубата и на малкото човечност останала по този свят! Толкова ли е трудно да свалим картите на масата? Да печелим със силата на собствената си вътрешна красота?

Да покоряваме върховете благодарение на собствените си възможности, а не под маска. Най-лесно е да се скриеш и да играеш определена роля. Бъди естествен, бъди различен. Напук на изкуствените, на фалшивите, на комплексираните. Бъди истински! Повярвай, че все още има красиви и добри неща на този свят, които не се купуват с пари. Неземно красиви и естествени неща. Не погубвай себе си, не се крий..! Животът не е даден за това“! А сега е време за празнуване т.нар. Христова възраст! Няма да е днес! Нито утре! Не празнувам рождените си дни. Защото всеки ден, всеки час, всеки миг за мен е празник, а какво по-хубаво от това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *