Life Fitness – Тренировка с Настроение

Фитнес уреди Life FitnessНе знам до колко работеха, нашумелите преди време „енергийни гривни“, но знам, че настроението е особено важно за пълноценната ни тренировка.
Настроението е наистина много важно.

Навярно сте забелязали, че настроението ни може да се повлияе, както от слънчевото време, така и от „лошото“ време, което вече ни въздейства цяла седмица.
Ако сте начинаещ във фитнес залата, вероятността да се влияете от времето навън не е никак малка.
Може би ще си кажете, нека да отложа за вечерта или пък за утре, а за понеделник!

Всъщност не отлагайте днешната работа за утре, защото може да е късно.
Ако може да свършите нещо днес, защо трябва да го оставяме за утре или за понеделник.

LET’S GO – I LOVE(ОБИЧАМ) ТОЗИ ИЗРАЗ

Ако сте изпаднали в т.нар. депресия на времето не се поддавайте да отлагате нещата, защото ще затънете още повече.
Съберете сили и станете от леглото, изпийте чаша протеинов шейк, чаша кафе и ето, че вече сте направили първата зареждаща крачка в битката с „депресивното“ време.

А сега е време да се отправите към фитнес залата без грам колебания. Kакво като вали!
Относно избора на фитнес зала, имайте предвид, че обстановката е от значение.
Важно е да се насочите към фитнес зала в която сте си запазили час с фитнес инструктор, който няма да гледа да претупа тренировката ви, а ще даде всичко от себе си за да ви презареди и с настроение.

УРЕДИТЕ СЪЩО НИ ЗАРЕЖДАТ С НАСТРОЕНИЕ

Ако не сте на „ти“ със самовнушението(не прекалявайте с него) , и да си пуснете нещо твърдо на „Rammstein“ или „Haggard“ , и да се ядосате, толкова много, че да се почувствате със сила присъща на Брус Лий или Терминатор, то наистина си изберете голям фитнес център с добра гледка и още повече – комфортни фитнес уреди.

Fitness urediПолзвал съм почти всяка една марка фитнес уреди и всяка една си има своите предимства и недостатъци, които ако сте начинаещ, няма как да забележите.
Ако ви предстои обаче продължително тичане, то съветът ми е да се насочите към фитнес зала в която „кардио“ секторът е изцяло оборудван с пътеки, кростренажори и велоергометри на спортния гигант „Life Fitness“. По възможност от новите серии.

Кростренажорът, който заснех докато подгрявах с чаша кафе е точно от този тип уреди, които и да нямате настроение за тренировки – ще ви дадат. И чаша кафе, моля!
С тези уреди имате възможност да тренирате по най-интересния начин задавайки, какви ли не програми, кликайки директно върху монитора.

Докато тичате имате и най-различни варианти за още по-добро настроение, което допълнително ще повиши качеството на вашата тренировка, както и на всички около вас, защото позитивното ви настроение се предава и на околните. И така!

– Може да задавате различни терени и да наблюдавате, къде сте в момента;
– Може да отпивате от кафето си и да се наслаждавате на любимата си музика чрез специално вградени приставки за слушане на музика от USB или IPHONE;
– Естествено, че може да превключите и на любим TV канал;
– Ако пък имате отлична компания с която да си говорите сладко тичайки! Уоу!

Фитнес инструктор София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *