Кои са най-добрите билки за потентност според личния ми опит! Бабини зъби Vs Разгонен козел?

билки за потентност

Кои са най-добрите билки за потентност при мъжете и, каква е силата им е въпрос, чийто отговор е различен. В този материал ще споделя личниш ми опит с две от най-възхвалените билки за повиваване на потентността и разбира се силовите резултати.

С първата билка за потентност се срещнах съвсем случайно в пясъчника на селското училище СОУ „Кирил и Методий“ в село Свирачи, където учих. Всъщност срещата ни беше свързана посредством спукана гума на велосипеда ми. Името на тази незнайна билка за мен по това време се нарича „Бабини зъби“. В аптеките и магазините за хранителни добавки е позната като „Трибулус„, „Трибестан“ и др.

Билки за потентност [Опитът ми с Трибестан]

За първи път започнах да пия „Бабини зъби“ на таблетки от аптеката през 1999 година по препоръка на моя треньор по силов трибой. Целта в случая беше не да „вдигаме самолета“, както се споделяше в една телевизионна реклама. А да повиша взривната си сила в движенията клек, вдигане от лег и мъртва тяга.

Най-добрите билки за потентност използвани от мъже - бабини зъби и разгонен козел
Билка „Бабини зъби“

Не мога да споделя до колко са ми помогнали „бабините зъби“ въпреки, че количествата, които пиехме бяха доста над препоръчителните. Но мога да ви споделя за един експеримент, който направих със себе си съвсем скоро!

Ето кой грабва златния медал в най-добрите билки за потентност! Бабини зъби Vs Разгонен козел?

Подробности за експеримента, който си направих с няколко бурканчета мед съдържащ билката „Разгонен козел“ е описан във видеото по долу. Със сигурност бързодействащия ефект, който се усеща тотално още след 30-тата минута (говоря за мощен прилив на енергия и повишено либидо) ме впечатли.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

И така след три изядени бурканчета мед с „Разгонен козел“ дадох златния медал на козела. Разбира се препоръчвам комбинацията му с „Бабини зъби“.Mr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

One thought on “Кои са най-добрите билки за потентност според личния ми опит! Бабини зъби Vs Разгонен козел?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.