Това е най-добрата хранителна добавка и за отслабване. Дай супер старт на 2018-та!

най-добрата хранителна добавка за отслабване
Най-добрата хранителна добавка за отслабване! Коя е тя? Вижте във видео материала над този текст, като кликнете на видеото за да се активира. Активното й търсене вече започна и вероятността да попаднете на точния отговор не е голяма. Този фет бърнър е добър, а онзи е още по добър, но и л-карнитина също, и това, и онова. И в един момент ви писва да четете и отивате направо в магазина за хранителни добавки или пък се обръщате направо към някой фитнес треньор за съвет!

Най-добрата хранителна добавка за отслабване, подходяща за старта на 2018-та!

След много, много експерименти с хранителни добавки и хранителни режими за отслабване, мускулна маса и сила. Както и тренировъчни режими. След над 17 години опит в сферата на здравословния начин на живот! Споделям, че тази хранителна добавка, почти няма да ви я препоръчат, когато става дума за отслабване! Причината за нейното супер слабо препоръчване е неинформираността на консултантите в магазините за хранителни добавки. Както и неиформираността и малкия опит на фитнес инструкторите. Надявам се, че разбрахте за огромните предимства на креатин монохидрат във видео материала(в началото на статията). Започнете възможно най-скоро 2018-та година, именно с тази добавка! Пийте е минимум 2 месеца и максимум 3 месеца. А след нея включете и фет бърнъра „Therma Cuts“. Ако имате повече опит и желаете още по бързи резултати, може да включите към креатин монохидрат на Английската компания във видео материала(от него съм най-доволен) и хранителната добавка „Therma Cuts“.
най-добрата хранителна добавка за отслабване
Виж повече за „Therma Cuts“ – Кликн тук!!!
Обещавам ви супер резултати, ако включите тези хранителни добавки към подходящ хранителен и тренировъчен план за отслабване.

Виж още от блога

Therma Cuts обещава до 12 килограма отслабване за 5 седмици

Газ до дупка

Правилно отслабване с хранителен и тренировъчен план

септември 13th, 2010

ХЕЙ ТИ! НЕ ПРОПУСКАЙ ТОВА!!!

Отслабването или по точно казано намалянето на подкожните мазнини със сигурност е много по лесно от колкото изграждането на мускулна маса. И ще ви запозная, защо нещата стоят така! Разход на калории =...

Виж Повече

Диета за мускулна маса

Как се прави „Мускулната маса“. Програма за хранене и тренировки.

юли 10th, 2010

Хм! Не се заблуждавай, защото това не става без забранени субстанции(лекарства) или допинг. Употребяван от състезатели. В случая обаче е ефектна снимка в голям размер. Т.е. това съм аз в една реклама....

Виж Повече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.