Пробвах фет бърнъра „Therma Cuts“- една от най-известните горелки на мазнини

фет бърнър за жени

Фет бърнър за жени с който се отслабва е една от най-търсените хранителни добавки. Вчера вечерта пробвах един от най-коментираните и промотирани фет бърнъри(добавка за отслабване) в Света. Това е фет бърнърът на снимката, който грабна вниманието ми преди време, и за който писах.

Защо поръчах този фет бърнър за жени (да го кажем)

Въпреки, че и аз имам да свалям мазнини, то фет бърнърът в случая не е за мен, а за сестра ми. Моята сестра преди няколко месеца роди и, както знаем след раждането всяка една родилка започва да се бори с излишните мазнини. Естествено аз й спретнах хранителен и тренировъчен план, но решихме да включим и фет бърнър.

фет бърнър за жени

Виждайки съставките и не малкото споделени изследвания за „Therma Cuts“ , аз реших да й го препоръчам, както и да го тествам първо на себе си за да разбера дали наистина е това, което пише из материалите.

Какво показа моят първи тест на „Therma Cuts“

Вечерта към 20.00 часа(малко преди нашата тренировка) аз изпих първите 2 капсули от фетбърнъра с порция от 400 мл обезмаслено мляко с протеин(вкус бисквита) на „Grenade Nutrition“.

фет бърнър за жени и мъже

След около 20 минути от приема, започнах да усещам повишаване на телесната температура, имайки предвид факта, че в случая не съм правил своята тренировка. Т.е. по това време провеждах силовата тренировка на сестра ми(аз съм й личен фитнес треньор), а тепърва започваме. След около 30 минути се наложи да сваля и якето си. Следващият ефект, който се усеща е повишаването и на енергията.

Ефикасна диета за отслабване

Аз Мартин Гергов, смятам, че тези първи показатели са достатъчни за да имам доверие на този фет бърнър и да го препоръчам на сестра ми(не се препоръчва по време на кърмене) в дните до преди летния сезон.

Как работи този фет бърнър с течение на времето?

Когато говорим за това как ThermaCuts топи мазнините, е добре да споменем два важни процеса, които се случват в нашето тяло. Това са липолизата и термогенезата. Липолизата е процесът, при който телесната мазнина се разгражда, което води до образуването на мастни киселини. ThermaCuts не е само фет бърнър за жени, а и за мъже, който ускорява този процес и изгаря мазнините по-бързо. Целта на термогенезата е да произвежда топлина. ThermaCuts увеличава производството на топлинна енергия и ускорява метаболизма(горим по бързо мазнини).

Видео презентация на Therma Cuts

Имаш въпрос! Тел. 0893 889 768

Казано по просто, тази хранителна добавка изгаря мазнините в клетките, спира натрупването им и получава енергия от всичко това. Действието на ThermaCuts е потвърдено в клинични тестове. Тези капсули за отслабване не съдържат ефедрин и са безопасни.

Истории на хора, които са споделили опита си

Име: Рената Възраст: 36 г Тегло: 89-64 Отслабнала с: 25 кг

Разберете как е отслабнала ренета с 25 килограма

„Ще започна с това, че съм „пълничка“ откакто се помня. Преди време това не ме притесняваше толкова много. Не, че не исках да бъда по-слаба, но въобще не бях чак толкова амбициозна, че да започна някаква диета или да спортувам. И така цели 35 години килограмите се трупаха. Решението да отслабна взех преди да се омъжа. Мислех, че три месеца са достатъчни … Но уви … За щастие месец преди сватбата започнах да пия Thermacuts, да тренирам усилено и точно преди сватбата бях с 16 кг по-слаба! Това ме мотивира толкова много, че взех Thermacuts за още месец и отслабнах с цели 25 килограма !“

Агнешка отслабна с 30 килограма

Име: Агнешка, 29г Отслабнала с: 9 кг „Kазвам се Ага. Искам да коментирам, че ThermaCuts е изключителен продукт! Отслабнах с 13 килограма за по-малко от два месеца! Много съм доволна от резултатите, които постигнах! :)“ / Източник: ThermaCuts.

Най-добър фет бърнър за мъже

Име: Якуб, 54г Отслабнал с: 9 кг „Откакто жена ми влезе в менопаузата, започна да се забавлява с нови, различни неща и да носи у дома странни неща. Това даже ме развеселяваше, докато не направих истинско откритие. Тя ми купи продукта ThermaCuts. Действал върху общото укрепване на организма и всъщност сега се чувствам много по-добре, но най-хубавото е, че отслабнах. Изчезнаха и тлъстините по корема ми!“ / ThermаCuts.

Начин на приемане и съставки на продукта

Вземете две капсули два пъти на ден с много вода. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене или тренировка, както и по препоръка на лекар или диетолог.

Кое е най-доброто хачпе за отслабване

Съставки (дневна доза от 4 капсули):

Активни съставки

 • Добър диетолог цениАпетит контрол (TMProprietary Blend: 1840.00 мг
 • Тирозин: 990.00 мг
 • Екстракт от зелен чай: 55% EGCG 500.00 мг
 • Горчив портокал екстракт 4: 1 350.00 мг
 • DoubleAction (TMProprietary Blend) : 330.00 мг
 • Кофеин безводен 170.00: мг
 • Екстракт от гуарана 22%: 160.00 мг
 • Контрол на кръвната захар (TMProprietary Blend) : 5.00 мг
 • Черен пипер екстракт – пиперин 95% : 5.00 мг

Други съставки: Микрокристална целулоза: 153.00 мг; Магнезиев стеарат: 48.00 мг; Колоиден силициев диоксид: 24.00 мг.

Как да закупите „ThermaCuts“ и заслужава ли си?

След направеното „сканиране“ на продукта от моя страна, мога да кажа, че този продукт е доста добър имайки предвид активните съставки за отслабване, които се съдържат в него. Така, че имайте му доверие!

фет бърнър за дами

Кликни тук за информация и/или поръчка или звънни на инфо телефона

Кликни тук

Естествено, когато пиете от Therma Cuts следва да се влагате и много по качествено в тренировките си, като препоръчително е да спортувате минимум 2 пъти седмично, както и да спазвате хранителен план за отслабване.

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

5 thoughts on “Пробвах фет бърнъра „Therma Cuts“- една от най-известните горелки на мазнини

  • Мартин Гергов, блогър says:

   Привет, Лора. Сестра ми не кърмеше по време на приема на фет бърнъра. Фет бърнърът, както и други хранителни добавки с цел отслабване и не само според мен не трябва да се приемат по време на кърмене, защото някои от тях съдържат по високи количества кофеин и други активни съставки като синефрин например, които е възможно да окажат странични ефекти на бебето, придавайки се чрез кърмата. И все пак в случай, че решите да приемате, каквито и да било хранителни добавки или лекарства, препоръчвам да се консултирате с лекар специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *