Мю

МЮ? Интервюто ми по темата в Dir.bg за ваксините, тестовете и най-новия вариант на CROMID-19

Оууу, алилуя той мутира в „МЮ„? Аплодисменти за поредната мутация на най-рекламирания вирус на планетата, носещ името Covid-19! И нека аплодисментите продължат и за всички P(C)R тестове, бързи, бавни и разбира се за ваксините, които ни „предпазват“. А те не са една и две, то си е цяла афилиейт програма, съдейки по PLF онлайн глупостите на търкалета, които всеки дръзнал да отскочи към Дзадзикито е задължен да попълни! И защо е нужно! Също така, кому беше нужно и изпращането на смс-те в Гърция, когато трябваше да се изпращат такива от всеки на територията на Гърция, решил да отиде до аптеката, магазина или на разходка.
Но това си е е моето мнение по темата. Откачена работа или друга е целта на онези „отгоре взели се за богове“!

И докато онази сутрин в петък, пътувах за работа с метрото и! Хоп! Какво да видя в Google News! Ехааа… новата мутация на Кромида, която си избрала латинската буква „МЮ“. Ти да видиш! И същият той бил по умен от всички. Т.е. той нито причаквал да стане 22.00 часа и тогава да броди по нощните заведения и да заразява. Нито пък се плашел от Метрото и градския транспорт като цяло (братята му били милостливи и там не влизали, но пък влизали във фитнес залите и особено причаквали на рецепция, който не носи маска и хоп… зараз). Този МЮ уважаеми зрители… нападал и ваксинираните без значение, колко игли са си фраснали и на коя марка са.

МЮ е тук уважаеми зрители, но как ли ще се предпазим от него очаквам да ни кажат „телевизионните лечители“!

То не бе първа, втора, трета вълна, то не бяха маски и парцали от всякакъв произход.
И продължиха управляващите по света всеки ден и час народа с глупостта да плашат. И успяха! Измислиха и даже четири ваксини + даже и една китайска, руска… Първа игла, втора игла, трета игла… и трябва да си будала за да се подложиш на това. Дори задължителна ваксина наложиха! А, защо не рекламирате така агресивно здравословния начин на живот бе господа управляващи? А всеки ден стресирате народа с психо атаки, посредством ефектни реклами от всякакъв тип по темата CROMID-19! Вижте мнението ми по темата във вечерния подкаст на Dir.bg.

Запис от интервюто ми в Dir.bg. За да го слушаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

Защо вместо да налагат мерки, страх и стрес не промотират как да засилим имунната си система със спорт и правилно хранене! Не ми вдъхва доверие и факта, че на всяка граница има различни изисквания за Covid тестове, а пробите се взимат по различен начин. И може би „МЮ“ е последната измислица с която ще се направи опит да се излезе от ситуацията, защото хората започнаха да се осъзнават. Рекламни трикове, уважаеми зрители! Присърце ми е темата „Маркетинг“… все пак работя в тази сфера като „експерт онлайн маркетинг“. Така, че спортувайте, хранете се правилно, бъдете позитивни… Лекарствата на градят имунната система! И това би следвало да го знаете от т.нар. „обща култура“. По Здрави, Mr. 3Hours

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!