Мю

МЮ? Интервюто ми по темата в Dir.bg за ваксините, тестовете и най-новия вариант на CROMID-19

Оууу, алилуя той мутира в „МЮ„? Аплодисменти за поредната мутация на най-рекламирания вирус на планетата, носещ името Covid-19! И нека аплодисментите продължат и за всички P(C)R тестове, бързи, бавни и разбира се за ваксините, които ни „предпазват“. А те не са една и две, то си е цяла афилиейт програма, съдейки по PLF онлайн глупостите на търкалета, които всеки дръзнал да отскочи към Дзадзикито е задължен да попълни! И защо е нужно! Също така, кому беше нужно и изпращането на смс-те в Гърция, когато трябваше да се изпращат такива от всеки на територията на Гърция, решил да отиде до аптеката, магазина или на разходка.
Но това си е е моето мнение по темата. Откачена работа или друга е целта на онези „отгоре взели се за богове“!

И докато онази сутрин в петък, пътувах за работа с метрото и! Хоп! Какво да видя в Google News! Ехааа… новата мутация на Кромида, която си избрала латинската буква „МЮ“. Ти да видиш! И същият той бил по умен от всички. Т.е. той нито причаквал да стане 22.00 часа и тогава да броди по нощните заведения и да заразява. Нито пък се плашел от Метрото и градския транспорт като цяло (братята му били милостливи и там не влизали, но пък влизали във фитнес залите и особено причаквали на рецепция, който не носи маска и хоп… зараз). Този МЮ уважаеми зрители… нападал и ваксинираните без значение, колко игли са си фраснали и на коя марка са.

МЮ е тук уважаеми зрители, но как ли ще се предпазим от него очаквам да ни кажат „телевизионните лечители“!

То не бе първа, втора, трета вълна, то не бяха маски и парцали от всякакъв произход.
И продължиха управляващите по света всеки ден и час народа с глупостта да плашат. И успяха! Измислиха и даже четири ваксини + даже и една китайска, руска… Първа игла, втора игла, трета игла… и трябва да си будала за да се подложиш на това. Дори задължителна ваксина наложиха! А, защо не рекламирате така агресивно здравословния начин на живот бе господа управляващи? А всеки ден стресирате народа с психо атаки, посредством ефектни реклами от всякакъв тип по темата CROMID-19! Вижте мнението ми по темата във вечерния подкаст на Dir.bg.

Запис от интервюто ми в Dir.bg. За да го слушаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

Защо вместо да налагат мерки, страх и стрес не промотират как да засилим имунната си система със спорт и правилно хранене! Не ми вдъхва доверие и факта, че на всяка граница има различни изисквания за Covid тестове, а пробите се взимат по различен начин. И може би „МЮ“ е последната измислица с която ще се направи опит да се излезе от ситуацията, защото хората започнаха да се осъзнават. Рекламни трикове, уважаеми зрители! Присърце ми е темата „Маркетинг“… все пак работя в тази сфера като „експерт онлайн маркетинг“. Така, че спортувайте, хранете се правилно, бъдете позитивни… Лекарствата на градят имунната система! И това би следвало да го знаете от т.нар. „обща култура“. По Здрави, Mr. 3Hours

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!