Най-важните дни за нарастване на гръдните мускули

Тренировки с личен фитнес треньорПонеделник или вторник е един от дните в които тренират се гърдите. Тренировката за гръдните мускули или т.нар. на „докторски език“ пекторалиси е една от най-приятните тренировки. Това обаче в никакъв случай не означава, че ще си прекарате времето във фитнес залата в сладки приказки на чаша кафе. Защото това няма да се отрази в никакъв случай добре на вашите желаещи да нараснат гърди. Не е важно само желанието, а и старанието, и колкото по бързо разберете това, толкова по добре за вашите гърди. И ако искате да се фукате с големи и красиви гърди и да ви завиждат не само всички мъже, но и жени. То време е да пристъпим към нелеката задача. ДЕН 1-2(48 ЧАСА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА) – ВРЕМЕ ЗА СЛОЖНИ ВЪГЛЕХИДРАТИ, ВОДА И ДОБАВКИ Ако не приемате достатъчно количество сложни въглехидрати, бъдете сигурни, че няма да имате силата и издръжливостта! Необходими ви за пълноценното натоварване на гръдните мускули. За целта си осигурете поне един ден преди тренировката за гърди в който да заредите мускулите си, като наблегнете на:
  • Овесени ядки и кафяв ориз; Приемайте минимум: 500 грама на ден за да сте сигурни, че имате достатъчно въглехидрати в тялото си за провеждане на качествена тренировка.
  • Вода; Приемайте минимум 3 литра вода за деня, защото мускулите ни съдържат голямо количество вода и липсата й води до бърза умора и рязко спадане на силата.
  • Хранителни добавки; Задължително добавете: – Креатин монохидрат; – Гейнър; – Глутамин;
gardio
ДЕН 3
  • 15 минути преди тренировка: Изпийте доза бустер и/или чаша кафе за по добра концентрация и допълнителна мотивация.
  • По време на тренировка: Задължително ползвайте подходящ тренировъчен партньор по време на работните си серии, защото само така ще получите максимално натоварване на мускулите в дълбочина, което ще предизвика максимални микроразкъсвания на мускулни влакънца.
Това е времето за почивка на гърдите през което мускулните микроразкъсвания, които причинихте по време на тренировка се възстановяват, зарастват и удебеляват, а всичко това води до повишаване на гръдната мускулна маса.

One thought on “Най-важните дни за нарастване на гръдните мускули

  1. Мартин Гергов says:

    Креатин, който наистина е много добър и с много бърз ефект(след около 5 дни започва да се усеща ефекта – повишаване на силата, издръжливостта и тегло) е креатинът на Reflex Nutrition – вижте следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&product_id=138

    Относно бустер, то препоръчвам „Muscle bomb“ : http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&product_id=178

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *