Тренировки за дупе с тежести

Ако искаш супер готин задник, не клякай с колана си за гащи + (видео)

Тренировки за дупе с тежести
Какъв колан ползвате за движението клек?

Искам такова дупе, искам онакова дупе, искам щръкнало дупе, искам бразилско дупе, искам секси дупе на което мога да сложа всякакви дрехи без притеснение и те да стоят перфектно… пък и без дрехи е вариант! 😉

Да си признаем, че…

Всеки го иска, но не всеки кляка с широк разкрач. И ако кляка – не кляка правилно(тазобедрената става да е по ниско от колянната става), и ако кляка правилно – не кляка с необходимата за целта работа тежест.
Ако пък кляка и с необходимата работна тежест(в което много се съмнявам) , то или не ползва колан(аз да няма да ставам културист 🙂 ) или ползва „колана си за гащи”, а после се оплаква, че го боли кръста и разказва уверен в себе си, колко е опасно да клякаш с тежести!

И така задникът увисва и настроението, както нашето, така и на околните… да си признаем – вкисва, особено, когато трябва да е на показ… той негово величество – задникът!

Видове колани за качествена силова тренировка

Най-вероятно сте ги срещали във фитнес залата, където обикновено стоят закачени или пък сте виждали някой, който ги ползва за всяко упражнение. Но всъщност, това не е твоят колан за качествени клекове!

Колан за гащи във фитнес залата
Няколко „колана за гащи“

В тази снимка виждате няколко колана, които са маааалко по широки от колана за гащи, който обикновено използваме, когато панталонът ни е малко по-голям в областта на талията или пък просто поставаме за по-добър дизайн, вид или както се сетите го наречете!

Но нека погледнем към истинската страна на нещата

Каква е обаче тя ще разберете в следния видео материал, който спретнах днес веднага след тренировката си за клек в хард фитнес залата на хотел „Тракия“ в град Ивайловград. И той – моят колан беше виновникът за тази история. Моята колан за клек, който ми подари преди няколко дни многократният шампион по силов трибой Крум Крумов.

И след като изгледахте видео материала, то идете в магазина на фитнес център „Power & Beauty“ в гр. София и си купете истински колан за клякане като този или пък още по висок клас!

Ако пък желаете да ви изготвя най-добрата програма за изграждане на „бразилско дупе“, то кликнете на снимката с дупето по долу, която ще ви препрати да попълните „Анкетна бланка“ за целта!

Фитнес треньор София

Как да тренираме за стягане на дупе. Програма в София град

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *