Ревю на Швейцарския протеинов шейк „Diamond Iso Whey“ с 87% белтъчини

Протеин с ензими Nutrimize

Когато кажем Швейцария, може би първото нещо за което се сещам е шоколад. Да! Вкусен швейцарски шоколад. И най-вече се сещам за него, когато съм на диета за чистене на мазнини, която е бедна на въглехидрати. Но шоколадът(дори и черният) не е препоръчителен, когато се топят мазнини. Именно затова търсим друга вкусна алтернатива.

Швейцарски протеин „Diamond Iso Whey“ на Nutrimize Nutrition

Tова е един от най-новите и най-вкусни протеинови шейкове на българския пазар за хранителни добавки. С него ме запозна Световният шампион по силов трибой Ивайло Капанджиев с който се познавам още от Националния отбор. И щом Ивайло, който е състезател от висок клас ги използва, смятам, че аз също мога да се доверя и на тази компания. И все пак, трябва лично да го пробвам преди да изкажа своето мнение в блога си.

Тест на протеинови шейкове
Готови за тест на „Diamond Iso Whey“? Старт!

NUTRIMIZE Diamond Iso Whey е комбинация от хидролизиран изолат и концентрат с най-високо качество(според компанията производител). Произведен е по швейцарска технология, при ниска температура и кръстосана микро/нано филтрация. Към продукта са добавени пробиотици за подобряване на храносмилателната система и ензими за по-добро разграждане и усвояване на белтъчините.

Протеин с ензими
„Не получавам абсолютно никакво подуване на корема или газове, въпреки, че пия от шейка по 3 големи дози дневно“

Именно затова първо погледнете не лъскавата опаковка и промо цена! Погледнете съдържанието на продукта, което обикновено се „крие“ на гърба на опаковката.

Съдържание в 100 грама продукт

Този протеинов шейк съдържа наистина огромни количества протеин. Цели 87 грама белтъчини в 100 грама продукт. Повечето протеинови шейкове, обикновено съдържат между 70-75-78 грама белтъчини на 100 грама продукт, което е мениджърски трик.

Вкусен протеин
87 процента белтъци с високо качество на 100 грама прах
СЪДЪРЖАНИЕ:в 100 грв 1 доза 30 грв доза 60 гр
Протеин87 гр26,1 гр52,2 гр
Въглехидрати5,5 гр1,65 гр3,3 гр
Мазнини3,3 гр1 гр2 гр
Холестерол000
Калций587 мг176 мг352 мг
Магнезий62 мг18,6 мг37,2 мг
Фосфор345 мг103,5 мг207 мг
Хром100 мкг30 мкг60 мкг
Желязо12,4 мг3,72мг 7,44 мг
Калории32598196

Разтворимост и вкус на „Diamond Iso Whey“

Попадал съм на протеини, които трудно се разтварят. Остават на бучки в шейкъра или залепват по решетката. С тези неприятности няма да се сблъскате, когато разбивате в шейкъра си този протеин. Вижте видеото за да ми се доверите още повече!

Относно вкусът на „Diamond Iso Whey“ ще коментирам, че също е без забележка. Този протеин се предлага в три вкуса – праскова, грозде, ванилия и кафе. Аз се спрях на вкус праскова. Отличен и плътен вкус. А направите ли го със студено прясно или кисело мляко. М-м-м-м! Отворих кутията с протеин от 907 грама във вторник следобед, а днес е неделя и имам само три-четири порции.

За Nutrimize Nutrition

Винаги сме отъждествявали Швейцария с чистота и безупречно качество. От години марката „NUTRIMIZE“ е символ на – високо качество, чистота, абсолютна прецизност в производството и безкомпромисен контрол на технологията и влаганите в продуктите суровини. От своето създаване, целта на „NUTRIMIZE“ е свързана с динамично, модерно и качествено производство на хранителни добавки, а резултатът е много признания и награди за последните шест години, повече от всяка друга компания производител на хранителни добавки в Швейцария.

Nutrimize мнения, отзиви
Продуктите на „NUTRIMIZE“ се изнасят в над 26 страни в Европа и света.

Всички техники за производство и суровини, с които работи „NUTRIMIZE“ , притежават необходимите сертификати: ISO9001:2009, BRC и IFS, HACCP и CGMP. Това, заедно със строгия здравен контрол, гарантира на потребителите високо и безкомпромисно качество. Продуктите на NUTRIMIZE са БЕЗ ЗАБРАНЕНИ СТИМУЛАНТИ! Швейцарската фирма гарантира чистотата на продуктите и че в тях няма съставки с характер на допинг и постоянно следи промените в Международната допинг листа. На базата на това фирмата притежава антидопинг сертификат, покриващ всички продукти на „NUTRIMIZE“.

Подробна информация за продуктите на Швейцарската марка „Nutrimize“ вижте на официалната уеб страница за България: http://nutrimize.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *