O Sole, o Sole mio във Фитнес Залата

О соле мио ЛучаноO sole, o sole mio, sta nfronte a te, sta nfronte a te. Ma n’atu sole, ecc!
Предполагам сте чували тази всепризната песен и ако нямате много пауър във фитнес залата, то може да си я пуснете.

Честно казано до момента в нито един фитнес не съм я слушал. Но един ден, когато аз си направя свой собствен огроооомен фитнес ще я има и нея.
Да една от най-известните и зареждащи с енергия и позитивизъм песни на гения с името Лучано Павароти!
Ако пък наистина сте много отпаднали след поредния 20 километров крос, то!

То днес ще ви представя „SOL“ на гръцката фирма GoldTouch Nutrition. С който освен, че започвам да пея във фитнес залата, то мускулите започват да танцуват!

SOL- C4 XPLD SERIES – НАПОМПВАНЕ, ЕНЕРГИЯ И СИЛА НА МАКС

Пееш си на глас без да ти пука, а мускулите танцуват ли танцуват, че чак се „пръскат по шевовете“ от максималното напомпване, което им осигурява SOL- C4 XPLD SERIES!

C4 XPLD изгражда мускулите чрез разширяване на кръвоносните съдове, което причинява ефект на доминото в тялото ви, като увеличава ефективността на всички нива. Когато кръвоносните съдове се разширяват, кръвта става по наситена с кислород и осигурява по-големи количества хранителни вещества за вашите мускули.
Богатия на хранителни вещества мускул нараства с всеки изминал ден.

Добавка за напомпване на мускулите

Това подобрение включва повече повторения, по-голяма способност да се възстанови и висока устойчивост на умора. A повишена устойчивост на умора (предизвикана от Beta Allanine) означава, че можете да тренировка по-дълго и по-ефективно, без да причинява вреда на вашите мускули. Други предимства, които ще забележите включва повече енергия, мускулната пълнота, по-ефективен приток на кръв и като цяло по-добро чувство за благополучие.

SOL Booster google

C4 XPLD също така осигурява умствено фокусиране, което е от изключително важно значение за тежки и пълноценни тренировки.

Дори след като приключите тренировката – затворете си очите, фокусирайте съзнанието си на тази мускулна група, която сте тренирали и ще усетите, че ПОМПАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА… WWW.BODYSTORE.GR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *