Отслабване на Макс за 7 Дни – Ден 2

Фитнес инструктор отслабванеСлед приключването на ден 1 и незнайно от къде появила се травма на стъпалото. Последва дълга нощна почивка и надежда да отшуми за утрешния ден. Да, но не! Травмата не беше отшумяла и едва стъпвах.

А как ще тичам, това вече е трудна тема.
Ок, тогава ще въртя на велоергометъра във фитнес залата. Но в малките фитнеси не е позволено да тренираш повече от 30 минути на велоергометъра или пътеката, поради един куп причини, които може да чуете от управителя. Като обикновено причината е от финансова гледна точка.
Но, всеки проблем си има своето решение.

Да, наистина всеки проблем си има решение, стига да не се пуснеш по някое течение.
Което обикновено води до водопад, където последствията са без коментар.

А НЯКОЙ КАРА КОЛЕЛО

Да, да дъждът се лее из ведро, а някой кара колело е решението за днешния 2 ден.
Разликата обаче, както между пътеката във фитнес залата и кросът на открито! Така и между велоергометъра и велосипеда е коренно различна.

Докато във фитнес залата имаш удобства като климатик, удобна седалка, то навън тези опции отсъстват, но са допълнени с един куп изненади и приятни и не чак толкова.
И така последва промяна в плана и след като направих тренировката във фитнес залата – яхнах велосипеда и напред по трасето след което, имах хубава мускулна треска и още 500 грама свалени мазнини, но приемът на вода беше намалял значително.

Фитнес инструктор София град

Това ме накара да поставя слаба оценка на днешната мисия и да наложа повторението й, защото както приемът на вода, така и разходът на калории беше значително по малък!

7-дневния хранително-тренировъчен план ще намерите на страницата на Mr. 3Hours и внимавайте, защото не е за начинаещи: www.3hours.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *