От Фитнес Магазина Към Фитнес Залата

Фитнес зала МладостБезспорен факт е, че едното без другото не може, защото са взаимосвързани.
Да става дума за правилното хранене и тренировки без които, няма как да изградим тялото за което мечтаем особено сега.

По време на тренировка във фитнес залата, оформяме мускулите си, а по време на почивката се възстановяваме за следващата тренировка, като подаваме на тялото си ценни хранителни вещества.
Белтъчини, въглехидрати, мазнини, ензими, витамини, минерални соли.
Набавяме ги от рибни, телешки, свински, пилешки филета, зеленчуци, добавки.

На всички сериозно спортуващи ни е пределно ясно, че освен да спортуваме качествено във фитнес салона, то ще трябва и да пазаруваме с особено внимание в магазина.

ОТ ФИТНЕСА КЪМ МАГАЗИНА, И ОТ МАГАЗИНА КЪМ ФИТНЕСА

Освен, че фитнесът се е превърнал като една сериозна част от живота ми, то за ръка с него съм хванал и пазаруването, че и готвенето, и си ги влача сериозно още от 1999г.
Хладилникът, както и раницата с кутиите подходяща храна, трябва да са винаги пълни.

Докато като ученик не си помръдвах задника да пазарувам и все се надявах майка ми да сготви нещо вкусно без значение, какво количество белтъчини, въглехидрати и мазнини има, то след приемането ми в Национални отбор се научих и да пазарувам, и да готвя.
Ако жена чете тези редове със сигурност ще се размечтае за такъв мъж, който няма да чака да му бъде приготвена салатата с ракия, ако може и мъничко туршия, а напротив.
Той ще е сготвил и за закуска, и за обяд, и за вечеря, че и междинни закуски. О, йее!

СТАРТИРА НОВАТА МИ ФИТНЕС РУБРИКА „ОТ МАГАЗИНА КЪМ ФИТНЕСА“

И като се разговорихме за пазаруването и спортуването ето, че дойде ред и на новата ми фитнес рубрика „От фитнес магазина към фитнес залата“.

Всяка седмица на страницата на MGergov.com ще представям по един продукт от онлайн магазина FitnessInstructor.biz и всеки, който го поръча ще спечели еднократна индивидуална тренировка и консултация с мен Мартин Гергов.

Аз представям продукта, вие го поръчвате, като в раздела „Начин на доставка“ избирате „Получаване в магазина“, и в удобен ден и час и за двама ни ще се насочим от магазин „Body Shaper“, гр. София, жк Младост 2, бл. 262, ул.“Свети Киприян“ – Д6(зад бензиностанция Шел и МакДоналдс) към фитнеса* за тренировка и консултация.

* Тренировките се провеждат във фитнес център „G&R Gym“, гр. София, ж.к. Младост 1(до Кауфланд) и не включва цената за вход на вашето посещение.

ТАЗИ СЕДМИЦА НА ПРИЦЕЛ – L-CARNITINE LIQUID-20 АМП., BODY SHAPER

L-carnitine Liquid е с изключително висока концентрация – 25 мл/1800мг флакон за три дни!
Преимуществата на L-Карнитина в модерните фитнес спортове не подлежат на съмнение. L-Карнитин е субстанция, включваща аминокиселина играеща ключова роля при метаболизма. Мазнините могат да се изгарят в клетъчните генератори(митохондриите).

Л-карнитин отслабванеL-Карнитин “нарамва” мастните киселини, прекарва ги през “шлюза” на клетката и оттам до митохондриите, където те изгарят. Тялото е в състояние само да произвежда L-Карнитин, както и да го извлича от храната(напр. от агнешко месо), но въпреки това е важно да се гарантират на тялото високи нива на L-Карнитин, както по време на диета, така и при тренировка за издръжливост, защото голямо количество мазнини трябва да се транспортират.
Флаконите с L-Карнитин са най-простия и бърз метод за консумация на L-Карнитин.

Съчетайте изпълнението на вашите изисквания за диета с тренировките и окажете нужната помощ на тялото си.
Така резултатите от вашата тренировка ще са по-видими там, където го желаете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *