Интервю в пасивен доход

Всички допълнителни доходи на света не могат да заменят това, което човек „инвестира“ за тялото си

Това, което прочетохте в заглавието е огромна истина, която са разбрали редица хора – и млади, и стари. Радвам се, че до този извод е стигнал и създателя на сайта PasivenDohod.net – Никола Янчовичин. Господинн Янчовичин е дипломиран юрист и психолог, и сред най-големите му страсти е творческото писане. Негов кратък разказ е бил включен в двадесет и втората книга-антология „Как спасяваме света“ от поредицата „Човешката библиотека„. И продължавам…

Творбата му Моят кратък разказ – „Ведмаг“ е отличен като победител в конкурса „Flash Europa 28“ на Делегацията на Европейския съюз в Китай, където е бил и един от представителите за България. И още, и още. Съвсем наскоро той ме потърси за интервю след като е попаднал случайно на блога ми.

Интервюто ми в блога „Пасивен доход“ на Никола Янчовичин

Какво е пасивен доход

За мен е огромна чест да говоря с Мартин Гергов – професионален фитнес треньор и инструктор, запален SEO блогър, автор на хиляди статии (да, правилно прочетохте – хиляди) статии на здравна тематика. С негова помощ се надявам, че ще успея да разсея някои дълбоко залегнали заблуди и митове, които правят битуват в България относно здравословния начин на живот, физическата активност.

Както и ще говорим за общата ни страст – създаването на полезно за хората съдържание.

Защото – макар че не съм го формулирал ясно до сега в блога ми, всички допълнителни доходи на света не могат да заменят това, което човек „инвестира”, т.е. прави за тялото си. За това, надявам се, че ще дадем и много ценни насоки в нашия разговор за тези, които имат амбициите да се занимават с фитнес и/или в сферата на SEO, разработването на сайтове, видеомонтажа и т.н.