Козметика Avene

Piz Buin, Avene, The Body Shop и Swissdent … са марките на които заложих в поредното си пазаруване

И ето, че настъпи моментът за поредното ми пазаруване на козметични продукти за сезон лято 2022 год. И по точно за плажа. Разбира се продуктите грабнах от най-любимия ми магазин за козметика, с който се запознах преди около два години – Parfimo.bg. И от тогава все си набавям и мъжка, и дамска козметика именно от там. А сега е време да ви споделя, какви продукти си избрах за плажа, както и какви други грабнах, защото ги хванах в яка промоция.

И тази година, както и миналата реших да заложна на Швейцарската марка за козметика Piz Buin, когато стане дума за добър слънцезащитен крем. Избрах два продукта от тази марка – един за преди плаж, и един за след плаж. Кои са тези козметични продукти ще разберете във видео материала по долу.

Avene, The body Shop… са другите марки на които се спрях по време на пазаруването в Parfimo.bg

Влезеш ли в онлайн магазина за мъжка и дамска козметика Parfimo.bg е почти невъзможно да си тръгнеш без да си вземеш нещото за което си влязъл. След това си грабваш и друго нещо, и трето нещо и така нататък. И след като си избрах продуктите за плаж през 2022 година, изведнъж застудя!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ!

Дори заваля и сняг! Ти да видиш!!! Ай-де бе! Да бе! И виновникът беше любимата и на сестра ми козметика Avene. И по точно един подхранващ и и хидратиращ крем за лице, подходящ най-вече за студените зимни дни „Cold Cream“. На него попаднах в раздел „Промоции“ и цената му беше намалена с цели 26%. И реших да си го добавя и него в количката, като ще го ползвам през зимата!

Хидратиращ крем Cold Cream на козметика Avene

Козметика „Avene“ предлага набор от продукти за всички степени на чувствителност на кожата: чувствителна, свръхчувствителна и алергична. За производството на козметика Avene се използва вода от специален минерален извор. Изворът е към „националните богатства“ на Франция поради лечебните му свойства.

Историята на Avene започва през 1975 година, когато източника на минерална вода е в ръцете на Pierre Fabre Laboratoires. Водата е ниско минерализирана и с неутрално pH, съдържа много микроелементи, което има ценни терапевтични свойства за решаване на проблемите свързани с кожата. Avene успокоява кожата и елиминира дразненето й, като бързо намалява всички негативни влияния от външни фактори.

И продължавам с останалата козметика която добавих към пазарската си кошница

Друг продукт, който ме грабна, ей така от раз беше кремът за бръснене на компанията „The Body Shop“. Всъщност тази фирма ми беше позната от някъде си, и като се замисля… май съм я виждал в Гърция. Но повече с нея се запознах, благодарение на брадата си. И по точно казано бръснарските салони в София, които посещавам заради нея. Там винаги ми слагат крем за бръснене, но от голяма кръгла кутия. Та ето го и този продукт, който особено ме впечатли!

Крем за бръснене The Body Shop мнения

The Body Shop е козметична компания основана през 1976 година от Dame Annita Roddic в Брайтън, Англия. Марката The Body Shop винаги е правила и прави нещата по различен начин! Създава натурални, вдъхновяващи и иновативни продукти.

Взех и две много яки четки за зъби „Swissdent Profi Colours Soft Medium„, понеже преднaта, която беше в комплект с паста за зъби вече беше към своя край. А’бе много готин сайт за козметика – Parfimo.bg!