Интензивен план за отслабване за два месеца PGX - сигурен начин да стопиш излишните килограми

Започвам интензивен 2-месечен режим за отслабване „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“

Да, правилно прочетохте! Започвам (всъщност вече започнах / от 23.05.2022г.) двумесечен интензивен режим за отслабване „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“. И причината, поради която се хвърлям в това предизвикателство е, че в последните месеци надебелях. Станах почти 90 килограма при ръст 177 см. А само след два месеца ще ходим на море в Дубай. И ще ми е много кофти, когато се цапна на плажа, ако някой ме помисли за… тюлен. Представяте ли си, каква „атракция“!

За първи път в историята беше забелязан… „Тюлен на плаж в Дубай“. Е сори, но не ми харесва да се чувствам така наистина, а не в роля! Кофти е не само от естетическа, но и от здравословна гледна точка. И така по стечение на обстоятелствата, реших да започна 2-месечен интензивен режим за отслабване „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“. Та нека ви разкажа още за началото на старта!

Отслабнали

Историята за „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“

Съвсем случайно, преди около месец… уважаеми читатели! Някой беше прочел мислите ми! И чудото се случи! Запознах се онлайн с една… Канадка! Една нова за мен хранителна добавка за отслабване, чиято родина е Канада. Малко след това пък си спретнах среща с нея! Но не в Канада, а в едно Софийско кафене в близост до фитнеса, в който тренирам. Поговорихме, не спорихме и в крайна сметка, тя реши да влезе с мен в битката с излишните килограми. Разберете повече във видеото по долу!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ / НАЧАЛОТО!

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

Така поставихме началото на „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“. Та нека ви я представя. Тази впечатляваща Канадка, която все се разхожда облечена в бяло и розово, защото е фит… ще впечатли и вас. Както и ще ви мотивира да се присъедините към нас, в случай, че излишните килограми са станали един от „най-кошмарните ви приятели“!

PGX Daily Ultra Matrix – естествен продукт за поддържане нормалните нива на апетита и баланса на кръвната захар.

Нейното име е PGX Daily Ultra Matrix, и е родена в канадската компания „Natural Factors„, която е с 50 години опит в индустрията на природни продукти! Нейната цел е да бъде верен помощник на всеки, който се бори с наднорменото тегло, като допринася за:

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и интензивния двумесечен режим за отслабване на фитнес треньора Мартин Гергов
  1. Контрола върху секрецията на инсулин и стабилизиране нивата на кръвната захар;
  2. Подобряване на инсулиновата чувствителност;
  3. Понижаване гликемичния индекс на храната;
  4. Контрола върху апетита, включително желанието за сладко, дълготрайното усещане за ситост и здравословната загуба на тегло;
  5. Изгарянето на излишните телесни мазнини;
  6. Баланса върху нивата на холестерола и намаляване на триглицеридите;
  7. Възпрепятстване абсорбцията на въглехидрати и холестерол;
  8. Редовната дефекация при хроничен запек, прекомерно отделяне на газове, подут корем и тежест;
  9. Очистването на стомашно-чревния тракт от токсините, образуващи се в процеса на храносмилане и отделящи се в червата. Така отпадните продукти не могат да попаднат в кръвообращението и организма е 100% защитен.
PGX Daily Мнения в началото на старта на интензивния ми режим за отслабване

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

PGX Daily представлява пречистен, патентован комплекс от водно-разтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак) чрез процеса „EnviroSimplex“.

Не пропускайте и следващите публикации в които ще споделям, какво представлява интензивния хранителен план за отслабване, който ще спазвам по време на „PGX – Сигурен начин да стопиш излишните килограми“, подробности за PGX Daily на база опита ми, как тренирам и още, и още полезни неща по темата.